Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Αγώνας παλαιμάχων για ενίσχυση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες η «Πίστη»


...αναδημοσίευση από το ert.gr...

Ο σκοπός ήταν τέτοιος που δεν μπορούσαν να σταθούν εμπόδια οι καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα το κρύο. Με τη ζεστασιά της αλληλεγγύης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της «Πίστης», της Νέας Ιωνίας Αττικής, της Αλσούπολης και της Νέας Φιλαδέλφειας, ενίσχυσαν το έργο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες η «Πίστη».
Οι αγώνες ποδοσφαίρου έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας, διοργάνωση που είχε προαναγγείλει και το ert.gr το οποίο βρέθηκε εκεί.


Σίγουρα υπήρχαν περισσότερα περιθώρια προβολής τέτοιων γεγονότων, άρα και στήριξής τους, αφού διαπιστώσαμε ότι ορισμένοι αθλούμενοι στο στίβο (το δημοτικό στάδιο είναι ανοιχτό και για άσκηση στους δημότες), δε γνώριζαν τη σημασία του αγώνα, συγχέοντάς τον με αγώνες παλαιμάχων που συνήθως διεξάγονται Δευτέρες και εντάσσονται σε ειδικά τουρνουά.



Επειδή όμως ο αγώνας της αλληλεγγύης δε λήγει στο 90΄, αλλά είναι συνεχής, μπορείτε να συμβάλλετε με αρκετούς τρόπους, όπως αγοράζοντας τα ημερολόγια για το 2016, αλλά και διάφορα δώρα για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.pisti.gr

Μάθετε περισσότερα για το έργο του συλλόγου, από τη συνέντευξη του προέδρου του Χρήστου Βλάχου που έχει αναρτηθεί πριν λίγες ημέρες στο ert.gr (διαβάστε την ΕΔΩ).

Eπικοινωνία:

Σύλλογος ΠΙΣΤΗ
Ηγήμονος 2Β
Ζωγράφου (Πλ. Παίδων), 157 73
Τηλ.: 210-7488961
Fax: 210-748688

Πηγή φωτο: Πίστη & ert.gr

Σχετική είδηση: «Πίστη» και αγώνας για τη ζωή – Πρωτοβουλίες του συλλόγου γονέων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις