Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Πήγασος Θριασίου - Διαγόρας Ικαρίας: 2-0 - Μαζική και ενθουσιώδης παρουσία Ικαριωτών στο γήπεδο


Στα τελευταία 7 λεπτά του αγώνα έχασε ο Διαγόρας Ραχών Ικαρίας το βαθμό της ισοπαλίας στον εκτός έδρας αγώνα του στο δημοτικό γήπεδο Μαγούλας από τον Πήγασο Θριασίου. Αυτό γιατί η αισθητή υποχώρηση μετά το 60΄ της ομάδας της Ικαρίας, που έδειξε να μένει από δυνάμεις, επέτρεψε στις παίκτριες του Πήγασου να πάρουν μέτρα στο γήπεδο.

Μέχρι τότε ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τη μαχητικότητα του Διαγόρα να αιφνιδιάζει στο πρώτο εικοσάλεπτο τη γηπεδούχο ομάδα, όταν από τρία συνεχόμενα κόρνερ, δημιουργήθηκαν δύσκολες στιγμές στην εστία του Πήγασου, που ανταπέδωσε με μία σύγχυση στα καρέ του Διαγόρα, επίσης από κόρνερ.

 Τα τέρματα για τον Πήγασο σημείωσαν στο 83΄ η Paval και στο 89΄ η  Μπαραμπούτη.

Διακρίθηκαν από τον Πήγασο η Πολιτίδη, η Μεθενίτη και η Μωραΐτου, ενώ από το Διαγόρα η Ιωάννα Καρίμαλη και η Αληθινή Κουτσού, που στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπώρησε την άμυνα των γηπεδούχων.


Ο Διαγόρας παρατάχτηκε με τις: Πούλη, Καστανιά, Καρίμαλη Ι., Καρακότα, Παπαϊωάννου, Καραγιαννάκη, Κουτσού, Καρούτσου, Στρούπα, Κατέχη Β., Κατέχη Κ. Αγωνίστηκαν επίσης η Καρίμαλη Α., Τσαντίρη, και στην αποστολή συμμετείχαν η Καρίμαλη Μ., Γενούζου Ειρήνη, Κασαλιά, Καρίμαλη Μ.
Δείτε περισσότερες φωτο:



Ο Πήγασος αγωνίστηκε με τις: Ψάλτη, Τελιάκη, Καρίκκι, Πολιτίδη, Μουργιανού (84΄Ιωάννου), Σπανού, Τσαφαρά, Κακαράτζα(28’ Μπαραμπούτη), Μεθενίτη, Παβάλ, Μωραίτου.

Στο 50΄ έγινε και σύνδεση με την ΕΡΑ Σπορ, όπου μεταφέραμε τις εντυπώσεις μας από τη μέχρι εκείνη τη στιγμή εξέλιξη του αγώνα.

Ήταν η τρίτη αγωνιστική, ο Πήγασος μετράει τρεις νίκες, ο Διαγόρας μία νίκη, μία ήττα και έχει κάνει και το ρεπό του.

Aξίζει να σημειωθεί το βροντερό παρόν των Ικαριωτών στο γήπεδο, που ήταν αρκετές δεκάδες (υπολογίζουμε σε 100 άτομα - στον αντίποδα οι φίλοι/ες των γηπεδούχων ήταν αισθητά λιγότεροι/ες) και με επευφημίες, κόρνες, χειροκροτήματα, ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας του Διαγόρα. Επόμενο ραντεβού των Ικαριωτών της Αθήνας στο πλευρό του Διαγόρα με "εκστρατεία" στις 31 Γενάρη στη Λαμία, με τις Νηρηίδες Φθίας, ενω στις 17/1/ θα έχει προηγηθεί ο εντός έδρας αγώνας - που θα γίνει όμως στη Σάμο - με την Α.Ε.Ζωγράφου.