Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Αλληλεγγύη στην πράξη - Ο Προμηθέας στηρίζει τους πρόσφυγες

Η Α2 φέτος, εκτός από πολύ ωραίο μπασκετικό θέαμα, προσφέρει και στιγμές αλληλεγγύης, αφού στην Πάτρα, ο Προμηθέας, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, συγκέντρωσε στον αγώνα του Σαββάτου 5/12/2015, με το Δούκα τρόφιμα για τους πρόσφυγες της περιοχής.


Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Με αφορμή τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ανδρικής μας ομάδας για το 2015, η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ευχαριστεί  όσους ομόρφυναν αυτό το παιχνίδι και συγκεκριμένα: τη Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, που στόλισε το παιχνίδι με την παρουσία και τους ήχους της, το χορευτικό τμήμα της σχολής χορού "Keep Dancing" της Μίνας Παναγιωτοπούλου, που χάρισε ωραίες εικόνες στα διαλείμματα του αγώνα και τα ζαχαροπλαστεία «Caravel», που γλύκαναν το απόγευμά μας με υπέροχες χριστουγεννιάτικες γεύσεις.

Απευθύνει, επίσης, θερμές ευχαριστίες στην «Ομάδα Ε» του Δήμου Πατρέων, καθώς και τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. που, πάντα, πρόθυμα ανταποκρίνονται στην εκάστοτε πρόσκληση του Συλλόγου.

Κυρίως, όμως, ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας για τη θερμή στήριξη και αγάπη, που και σε αυτό τον αγώνα πρόσφερε στην ομάδα μας, δίνοντας δυναμικό παρών και δημιουργώντας μια ζεστή, φίλαθλη, μπασκετική ατμόσφαιρα.