Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ο μόνος τρίτος γύρος που μπορεί να γίνει αποδεκτός

Ο μόνος τρίτος γύρος που μπορεί να γίνει αποδεκτός είναι αυτός στη φωτο. Όλα τα άλλα και μάλιστα προερχόμενα (γι άλλη μια φορά) από "φίλια πυρά" στα εκλογομαγειρέματα στην ΕΡΤ δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Αλλά σύντομα θα έρθει η ώρα να μιλήσουμε δημοσίως και χωρίς "αστεϊσμούς" με πιτόγυρα, γιατί η στάση ζωής δεν κρίνεται και δεν καθορίζεται από το αν μας "βολεύει" ή όχι το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα και τα παρασκήνιά του.

...τσοντάρω και τα σχόλια του Στέλιου Νικητόπουλου, που τα θεωρώ εύστοχα...


Μετά το "άδειασμα" από τον ΣΥΡΙΖΑ ψυχρανθήκαμε με τη μία πλευρά του εμφυλίου της ΕΡΤ. Μετά από όσα απαράδεκτα γίνονται στις εκλογές της ΕΡΤ θα ψυχρανθούμε και με την άλλη πλευρά. Αλλά δεν πειράζει. Σε στρατόπεδα δεν ήμασταν ποτέ. Γιατί τα στρατόπεδα έχουν κα στρατάρχες κάτι που εμείς σιχαινόμαστε.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
Η ΝΔ θα ζηλέψει τις εκλογές στην ΕΡΤ καθώς στην επανακαταμέτρηση συνέβη το εξής παγκόσμιο στατιστικό ρεκόρ: από τους τρεις εναπομείναντες να χάσει ψήφους μόνο ένας, ο Μαρινόπουλος, και μάλιστα 8 (οκτώ) ψήφους. Ομολογώ ότι εγώ και άλλοι επτά τρώγαμε σαλάμι όταν ψηφίζαμε.


Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΕΡΤ αποφάσισε να προκηρύξει τρίτο γύρο εκλογών. Η θέση μου για αποχή είναι δεδομένη. Την επανακαταμέτρηση του "εγώ", όποιο κι αν είναι αυτό, δεν την αντιλαμβάνομαι. Θεωρώ παράνομες τις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΡΤ χωρίς τους δύο εκλεγμένους, από τον δεύτερο γύρο, εκπροσώπους μας.