Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας για τη δίωξη του Δ. Καμαρινόπουλου

Το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας καταγγέλλει και καταδικάζει τη δικαστική δίωξη κατά του συνδικαλιστή – συντοπίτη μας, πρώην προέδρου και ιδρυτικού μέλους της ΕΤΕΡ, Δημήτρη Καμαρινόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ Δ. ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ



Το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας


Καταγγέλλει και καταδικάζει  τη δικαστική δίωξη κατά του συνδικαλιστή – συντοπίτη  μας,  πρώην προέδρου και ιδρυτικού μέλους της ΕΤΕΡ, Δημήτρη Καμαρινόπουλου, ο οποίος διώκεται από τον Π. Κυριακίδη πρώην ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού «Flash96» για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της ΕΤΕΡ την 11η και την 14η Ιουλίου 2011 σχετικά με τις τότε κινητοποιήσεις των εργαζομένων τεχνικών στον ραδιοσταθμό.


Σημειώνεται ότι ο Π. Κυριακίδης ο οποίος παραμένει φυγόδικος, κατηγορείται για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και σύμφωνα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις,  χρωστάει μόνο στον διωκόμενο Καμαρινόπουλο ποσό άνω των 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις!


Στηρίζουμε και στεκόμαστε δυναμικά αλληλέγγυα στους ηρωικούς συνδικαλιστές που ΔΕΝ γονατίζουν και υψώνουν το ανάστημα τους απέναντι στο άδικο και στην εργοδοτική αυθαιρεσία .

Οι διώξεις των εργοδοτών εναντίον μας και η λυσσαλέα προσπάθειά τους να σταματήσουν τον δίκαιο αγώνα μας για την προάσπιση της αξιοπρέπειας όλων μας δεν μας πτοεί!

Απεναντίας μας πεισμώνει περισσότερο και μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας!!!

Η απάντηση  μας είναι  πάντα μία : Αλληλεγγύη – Αντίσταση και Αγώνας !

Κανένας εργαζόμενος ή άνεργος δεν είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Συνεχής, οργανωμένος αγώνας μέχρι να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

ΟΛΟΙ την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου του 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00πμ έξω από την αίθουσα του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Εργατικό Κέντρο Λακωνίας