Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Όταν διώκεται η αποκαλυπτική δημοσιογραφία, ποινικοποιείται η αναπνοή του Λαού μας.



Αθήνα, Τετάρτη 30  Οκτωβρίου 2013
.
Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους του περιοδικού Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ, που κυκλοφορεί ένθετο στην εφημερίδα Το ΧΩΝΙ, με αφορμή την αγωγή 8 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος τους από τον Βαρδινογιάννη. Μετά την ανεργία, την απλήρωτη και την ανασφάλιστη ή επισφαλή εργασία, αντιμετωπίζουμε και την πρωτοφανή προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του τύπου.
Ζούμε τις χειρότερες μέρες της επίθεσης και της προσπάθειας λογοκρισίας των ελεύθερων φωνών που αντιστέκονται στη «μνημονιακή προπαγάνδα». Κράτος και εργοδότες μαζί, αφού κατακρεούργησαν στο βωμό της δήθεν ανάπτυξης κάθε εργασιακό δικαίωμα, δεν έχουν κανένα δισταγμό στο να προσπαθήσουν να εξοντώσουν, ηθικά και οικονομικά, όποιον αντιστέκεται στα δόλια σχέδια τους. Σε αυτό το πλαίσιο βλέπουμε να συνεχίζονται και οι αγωγές εναντίον δημοσιογράφων και εκδοτών με σκοπό την αποσιώπηση των αποκαλύψεών τους καθώς είναι όμηροι του «τυποκτόνου νόμου» 1178 του 1981.
 Είναι σίγουρο πως δεν θα τα καταφέρουν. Είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους. Είναι σίγουρο πως η αλληλεγγύη των εργαζομένων θα δώσει απάντηση στην ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται η ελευθερία του τύπου τούτες τις μέρες κατ' επιταγή της μνημονιακής πολιτικής.
 Καλούμε τους πολίτες της χώρας μας να μην επιτρέψουν  τη χειραγώγηση της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης από τα γνωστά «κέντρα» παραγωγής της δήθεν ευημερίας των αριθμών, την ώρα που ο Ελληνικός λαός εξανδραποδίζεται ζώντας τη σύγχρονη γενοκτονία του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο