Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΕΡΦΑ: Η Αντιφασιστική Αθήνα οδήγησε τη Χρυσή Αυγή σε σύναξη-φιάσκο

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Η Αντιφασιστική Αθήνα οδήγησε τη Χρυσή Αυγή σε σύναξη-φιάσκο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική κινητοποίηση, που ξεκίνησε στις 3μμ από τον Άγιο Παντελεήμονα και από την Πλατεία Βικτώριας και έφτασε με πορεία στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Χιλιάδες διαδηλωτές εργαζόμενοι, νέοι,  μετανάστες, φοιτητές του ΕΜΠ, της ΑΣΟΕΕ και της Παντείου  μετέτρεψαν την Αθήνα  σε μια πόλη αντιφασιστική, περιθωριοποιώντας την απόπειρα των νεοναζί της Χρυσής Αυτής να κάνουν επίδειξη δύναμης και αλληλεγγύης στους φυλακισμένους δολοφόνους του μουσικού Παύλου Φύσσα.

Παρά την προκλητική κάλυψη,  που τους παρείχε η Αστυνομία του Δένδια, οι λιγοστοί θλιβεροί νοσταλγοί   του Χίτλερ κατέγραψαν την πλήρη απομόνωση τους μετά τη μαζική κατακραυγή για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η σύναξή τους ήταν ένα φιάσκο.

Η Αστυνομία, που τρέχει να κλείσει τα ΜΕΤΡΟ στη μισή Αθήνα, όταν οι εργάτες και η νεολαία διαδηλώνουν ενάντια στα άθλια μέτρα της κυβέρνησης , τα Μνημόνια και τις περικοπές είχε δημιουργήσει διάδρομο εξυπηρέτησης των ελάχιστων νεοναζί γύρω από την Πλατεία Αττικής.

Θα μας βρουν  μπροστά τους ο Δένδιας και ο Σαμαράς, που παριστάνουν τους «αντιφασίστες», την ώρα  που στη πράξη ανοίγουν το δρόμο για να ξαναβγούν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.  Όπως σήμερα, όταν τους διευκόλυναν να ξαναλειτουργήσουν τα γραφεία-ορμητήριο, ενώ την ίδια μέρα γίνονταν από το πρωί στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα αντιφασιστικές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις.

Θα μας βρούνε στις παρελάσεις της 28ης Οκτώβρη. Μαζί με εκπαιδευτικούς και μαθητές  τις μετατρέπουμε σε αντιφασιστικές και αντικυβερνητικές διαδηλώσεις καταδίκης της πολιτικής των Μνημονίων, του ρατσισμού και της κάλυψης των νεοναζί.  Έφτασε το στέλεχος τους, ο περιφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας, Τζιτζικώστας να καλέσει τους νεοναζί στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, για να φανεί πόσο ψεύτικη είναι η αποκήρυξη της Χρυσής Αυγής από τον Σαμαρά.

Θα μας βρούνε και στις μεγάλες διαδηλώσεις τιμής για τα σαράντα χρόνια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Έτσι  πολεμάμε και νικάμε τον φασισμό!