Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΑ Ζακύνθου: δεν είμαστε εύκολος στόχος και δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη

«Αγωνιστικό παρών» έδωσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ζακύνθου στις αντιφασιστικές και αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις που διοργανώθηκαν από το συντονιστικό πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων του νησιού, την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΚΕΡΦΑ, με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι της τοπικής ΕΡΑ με το πανό τους τέθηκαν επικεφαλής της συγκέντρωσης πολιτών καθώς της πορείας που έγινε στην πόλη, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των φασιστών της Χρυσής Αυγής, ενώ, το απόγευμα προβλήθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο -για το συγκεκριμένο λόγο- στούντιο του σταθμού το ντοκιμαντέρ «Ταξισυνειδησία».

Εν τω μεταξύ, ενθαρρυντικά σχόλια εξακολουθούν να δέχονται οι εργαζόμενοι του σταθμού για συνέχιση του αγώνα που δίνουν επί περίπου πέντε μήνες, ιδιαιτέρως δε, μετά την πρόσφατη νίκη τους απέναντι στη νέα κυβερνητική επίθεση που δέχτηκε η ΕΡΤ, με το κόψιμο του δεύτερου δορυφόρου. Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ΕΡΑ δεν κόπηκε ούτε λεπτό, ενώ, μετά από λίγες μόνο ώρες διακοπής, αποκαταστάθηκε και η μετάδοση του προγράμματος της ΝΕΤ…

Για άλλη μια φορά, αποδείξαμε ότι δεν είμαστε εύκολος στόχος και ότι δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη.