Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Bραβείο “Freedom From Fear 2013” στον αγώνα της ΕΡΤ



Όπως προκύπτει από επιστολή της UNI Global Union, η ΠΟΣΠΕΡΤ πρόκειται να λάβει το βραβείο “Freedom From Fear 2013” που αποτελεί αναγνώριση της απαράμιλλης προσπάθειας της ΠΟΣΠΕΡΤ και των εργαζομένων της ΕΡΤ να αντισταθούν στο κλείσιμο της.
Η απονομή του βραβείου θα γίνει κατά την προσεχή συνεδρίασή της UNI Global, στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, στις 11 Νοεμβρίου.


UNI Global Union Freedom From Fear Award for 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι  ,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ θα λάβει  το UNI Global Union Freedom From Fear Award for 2013 κατά την προσεχή συνεδρίαση της UNI World Εκτελεστική Επιτροπή ,στο Δουβλίνο , στην Ιρλανδία , στις 11 έως 13 Νοέμβριος 2013 .
Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της απαράμιλλης  προσπάθειας  της ΠΟΣΠΕΡΤ  να αντισταθεί στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
 Έχει σημειωθεί ότι το προσωπικό της ΕΡΤ  με επικεφαλής την  ΠΟΣΠΕΡΤ , παρέχουν συνεχή πρόγραμμα  σε τρία τηλεοπτικά κανάλια και πάνω από 15 ραδιοφωνικούς σταθμούς κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Γνωρίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει, έκανε πολλές προσπάθειες να εκφοβίσει και να αποθαρρύνει  τους εργαζόμενους της  ΕΡΤ, προκειμένου να φιμώσει τη διαμαρτυρία τους και να σταματήσουν τις προσπάθειές τους να διατηρήσουν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ζωντανή. Εμείς αναγνωρίζουμε  τις τεράστιες προσωπικές και συλλογικές θυσίες που γίνονται για την διατήρηση της πρόσβασης  στους  Έλληνες πολίτες  για ανεξάρτητη   δημόσια ραδιοτηλεοπτική ενημέρωση.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε  το θάρρος της ΠΟΣΠΕΡΤ με αυτό τον τρόπο και να μπορέσουμε να  παρουσιάσουμε  αυτό το βραβείο στη συνεδρία μας στο World Executive μας το Νοέμβριο .
Επεκτείνουμε συνεπώς μια πρόσκληση σε σας  για να παραστείτε στη συνεδρίαση, προκειμένου να παραλάβετε  το βραβείο.
Την πρώτη ημέρα της συνάντησης, μια ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί για το θέμα, "15 χρόνια μετά από το οικονομικό κραχ". Το πρόγραμμα επισυνάπτεται. Θα χαιρετίσουμε τη συμμετοχή σας σε αυτή η συζήτηση, ώστε να  μπορέσετε  να ενημερώσετε  τους συμμετέχοντες για την κατάσταση που αντιμετωπίζετε.
Μόλις λάβουμε την επιβεβαίωση ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε, θα προβούμε σε ρυθμίσεις για ένα αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή σε ξενοδοχείο.