Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δ. Bαρνάβας: Δήλωση για τη συμπεριφορά δημοσιογράφων του MEGA





 Με αφορμή τα γεγονότα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και τη δημοσιότητα που ακολούθησε, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας. Δημήτρης Βαρνάβας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
 «Σήμερα το πρωί ήμουν καλεσμένος στο «MEGA Σαββατοκύριακο», την πρωινή εκπομπή του MEGA που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι κκ Αναγνωστάκης και Χασοπόπουλος. Το θέμα ήταν τα γεγονότα που συνέβησαν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας και καλεσμένοι από πλευράς υπουργείου ήταν οι κύριοι Σαμπατακάκης και Πλεύρης, ενώ από πλευράς των γιατρών καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος των γιατρών της Κέρκυρας ο κ. Γεωργόπουλος και ο υπογράφων ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών.
Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως με εντολή του κ. Αναγνωστάκη με έθεσαν σε αναμονή 45 λεπτών μπροστά σε κάμερα που είχαν στήσει στο δρόμο, μπροστά στην είσοδο των γραφείων που στεγάζονται τα γραφεία του MEGA στη Θεσσαλονίκη, ενώ λίγους ορόφους πιο πάνω βρίσκεται το στούντιο του σταθμού.
Αντιπαρέρχομαι το γεγονός πως απέφυγαν να με  παρουσιάσουν στην οθόνη όταν ξεκίνησαν το θέμα της Κέρκυρας, ως να μην με είχαν καλέσει οι ίδιοι και μάλιστα από το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας.
Δεν είναι όμως δυνατόν να αντιπαρέλθω την προκλητική και ανάγωγη συμπεριφορά των δύο δημοσιογράφων οι οποίοι στη μέση της εκπομπής με ειδοποίησαν ότι δεν θα εμφανιστώ επειδή «δεν τους επαρκεί ο χρόνος» και μου ζήτησαν να ξαναστηθώ στο δρόμο και το πρωί της Κυριακής!
Προφανώς οι κύριοι Αναγνωστάκης και Χασοπόπουλος πιστεύουν πως μπορούν να χειρίζονται με αβρότητα τον κ. Γεωργιάδη και ταυτόχρονα να επιφυλάσσουν τέτοια εξευτελιστική συμπεριφορά στους εκπροσώπους των γιατρών.
Άξιος ο μισθός τους, αλλά ο υπογράφων δεν πρόκειται να συμπράξει σ΄ αυτή την αθλιότητα που προσβάλλει τους νοσοκομειακούς γιατρούς της χώρας, τους οποίους εκπροσωπώ».