Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Απεργία εργαζομένων στον Σκαραμαγκά στις 5 Απρίλη


ΠΕΝΕΝ - Είμαστε αλληλέγγυοι – στηρίζουμε τον αγώνα τους

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ χαιρετίζει την απόφαση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά οι οποίοι αποφάσισαν την κάθοδο τους σε απεργία στις 5/4 απαιτώντας να συναντηθούν με τον Υπουργό άμυνας μετά το απαγορευτικό που έχει επιβληθεί να βρίσκονται στον χώρο εργασία τους!

Το απαράδεκτο καθεστώς που έχει εγκαινιαστεί με τηλεφωνικές προσκλήσεις να τους ζητούν να μεταφερθούν σε άλλους χώρους (Ναύσταθμος Σαλαμίνας), ενώ ακόμη είναι σε εκκρεμότητα η μισθοδοσία, τα ένσημα και οι αποδοχές του μήνα Φλεβάρη!

Η ιδιωτικοποίηση του Ναυπηγείου, το ξεπούλημα κάθε δημόσιας επιχείρησης, εγκατάστασης, αγαθών και υπηρεσιών καθώς και η απαξίωση της ναυπηγικής και επισκευαστικής βιομηχανίας στη χώρα μας αυξάνουν και γιγαντώνουν τα προβλήματα των εργαζομένων και υπονομεύουν τα δικαιώματα τους!

Ο δαιμόνιος – επενδυτής μεγαλοεφοπλιστής και νέος ιδιοκτήτης του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά Γ. Προκοπίου αντί να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους, επιχειρεί να τους διασπάσει και να υπονομεύσει τα δικαιώματα τους!

Δηλώνουμε την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα τους και απαιτούμε από την κυβέρνηση να κάνει αποδεκτά τα αιτήματα τους.


Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ