Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

ΟΕΝΓΕ: Eπίθεση μπράβων εναντίον καρκινοπαθών

 


Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα 12 Απριλίου 2023

Α.Π:12972

ΠΡΟΣ:

ΜΕΛΗ Γ.Σ ΟΕΝΓΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΝ

ΦΟΡΕΙΣ 

ΜΜΕ



Η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την άθλια τραμπούκικη επίθεση των θρασύδειλων μπράβων των βουλευτών της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου και Γιάννη Τραγάκη σε βάρος καρκινοπαθών ασθενών του νοσοκομείου Μεταξά, επειδή στο πλαίσιο φιέστας που είχε στήσει η διοίκηση στο αμφιθέατρο του κτιρίου προσπάθησαν να αναδείξουν τη διαλυτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ένας από τους φουσκωτούς άρπαξε μία ασθενή με βία από τα μπράτσα και με δυνατές σπρωξιές, με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων, την πέταξαν έξω από το αμφιθέατρο και την κρατούσαν εγκλωβισμένη για να την παραδώσουν στην αστυνομία, όπως έλεγαν!

Όσο για τους βουλευτές, τόσο της ΝΔ όσο και υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ αλλά και του κλήρου, αυτοί έμειναν άπραγοι μπροστά στην κτηνωδία!

Οι καρκινοπαθείς πήγαν να καταγγείλουν ότι την ίδια ώρα που ήταν σε εξέλιξη η φιέστα, παρουσία του Μητροπολίτη Πειραιά, βουλευτών και υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στο υπόγειο καρδιοχτυπούσαν περιμένοντας να αποκατασταθεί βλάβη του μηχανήματος ακτινοθεραπείας, τρίτη κατά σειρά μέσα σε 10 μέρες.

Είναι αδίστακτοι! Δε ντράπηκαν να τα βάλουν με ασθενείς που αναμετρώνται καθημερινά όχι μόνο με τον καρκίνο αλλά και τις τραγικές ελλείψεις του εμπορευματοποιημένου δημόσιου συστήματος υγείας, επειδή τους χάλασαν τη μόστρα!

Κάνουν τις πλάτες στα παράσιτα των ιδιωτικών ομίλων της υγείας που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τα βάζουν με ασθενείς. Ντροπή!

Το περιστατικό είναι μία επιπλέον απόδειξη της βαρβαρότητας ενός σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις και τα κέρδη των λίγων.

Αν νομίζουν ότι με τέτοιες αθλιότητες θα φιμώσουν ασθενείς και υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά μάχη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία για να νικήσει η ζωή είναι βαθιά γελασμένοι!