Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ελευθερούπολη - Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας:1-0

Έπρεπε να φτάσει το 88' για να λυτρωθεί η Ελευθερούπολη Νέας Ιωνίας και να κερδίσει τον υποβιβασμένο αλλά φιλότιμο και νεανικό Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Φατούρος ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Όμως πρέπει να πούμε ότι στο 0-0 σε ένα δίλεπτο, Τσεκούρας και Νταβούλ για τους Φιλαδελφειώτες, κόντεψαν να μοιράσουν εγκεφαλικά αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν.


Μένουν δύο αγωνιστικές και από τον όμιλο ανεβαίνει στην Α' ΕΠΣΑ το Π. Φάληρο που εχει ήδη 63 βαθμούς, ενώ η μάχη γίνεται για τη δεύτερη θέση ανόδου, έστω και μέσω αγώνα μπαράζ. Θυμίζουμε ότι αν ο 2ος έχει τρεις βαθμούς διαφορά από τον 3ο ανεβαίνει απευθείας, αλλιώς γίνεται μπαράζ στην έδρα του 2ου.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων με 59 βαθμούς, στην τρίτη ο Απόλλων  με 57 βαθμούς και στην τέταρτη η Ελευθερούπολη με 56 βαθμούς. Μένουν ακόμα δύο αγωνιστικές όπου η Ελευθερούπολη πάει στον Ολυμπιακό Λιοσίων και στην τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός Λιοσίων πάει στον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Θυμίζουμε ότι το Μάη του 2012 σε αγώνα μπαράζ Ελευθερούπολης - Ολυμπιακού Λιοσίων 1-1, τα Λιόσια στα πέναλτυ έμειναν στην Α' κατηγορία ενώ η Ελευθερούπολη υποβιβάστηκε στη Β' ΕΠΣΑ και από τότε παραμένει εκεί. Ο αγώνας είχε γίνει στην έδρα του Π. Φαλήρου.