Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Αστέρας Εξαρχείων - Λυκόβρυση: 2-4


Κανονικά θα έπρεπε να αναβληθεί ο αγώνας αφού δεν έγινε επί ίσοις όροις, αφού η έντονη κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα και τα καθήκοντα που προκύπτουν από αυτή, δεν άφησαν τον τυπικά γηπεδούχο (γήπεδο Νέας Ιωνίας), Αστέρα Εξαρχείων να συγκεντρωθεί στα αθλητικά του καθήκοντα, με αποτέλεσμα οι βορειοπροαστειώτες του Α.Ο. Λυκόβρυσης να επικρατήσουν εύκολα με 2-4.
 Η διακύμανση του σκορ 0-1. 0-2, 1-2, 1-3 στο ημίχρονο, 1-4, 2-4. Η κερκίδα όμως των φίλων του Αστέρα, όπως πάντα ήταν στο ύψος της, αφού μεταξύ άλλων τραγούδησε «τα 4 δεν είναι αρκετά, γουστάρουμε να τρώμε τα διπλά». Δείτε φωτο και διαβάστε και άλλα για τον αγώνα...
Κι αυτοί της Λυκόβρυσης δεν το έπραξαν, έχασαν άλλωστε και πέναλτι. Εκτός του γνωστού συνθήματος – ευχή «χώμα και φτυάρι για κάθε Κασσιδιάρη κι ένα μεγάλο λάκκο για το Μιχαλολιάκο», ακούσαμε και το «οέο οέο οέο αν δε δω την Αστεράρα καταρρέω, τα τμήματα καμένα, τα περιπολικά κατεστραμμένα, τις τράπεζες αποκαΐδια κι εσείς κωλόμπατσοι κλάστε μας τα @@».

Και το «δε με νοιάζει η χρεοκοπία, να πά να γ….εί ο Σαρκοζί και η αστυνομία», αλλά και το «Φεύγει ο μπάτσος με τη μηχανή μπροστά, πόσο θάθελα να πέσει, μες το λάκκο που έχω χέσει, να κυλιέται σα γουρούνι στα σ…ά». Επίσης το αντιθρησκευτικό «Αστέρα θρησκεία, γ…ώ την Παναγία, την Κυριακή έχει γήπεδο και όχι εκκλησία».

Οι υπόλοιποι στις εξέδρες συζητούσαν το μπάχαλο της Λεωφόρου και όλοι νοιώθαμε ευτυχισμένοι που βλέπαμε ποδόσφαιρo και όχι αναμέτρηση στρατών προέδρων – επιχειρηματιών. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αφήστε τις ΠΑΕ να βράσουν στο ζουμί τους.

Υ.Γ. και σπανίως αναβάλλονται αγώνες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ σε άλλα αθλήματα, σε επίσης ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπως στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ φαίνεται ότι έχουν πολλά να μάθουν ακόμα.