Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Τριταιϊκός - Ολυμπιακός Πατρών: 3-1



το 2-1 με πέναλτι
Την ολική ανατροπή έκανε ο Τριταιϊκός στον εντός έδρας αγώνα που έδωσε στο γήπεδο Σταυροδρομίου με τον Ολυμπιακό Πατρών για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Αχαΐας. Αν και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-1, οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια έχοντας γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1, με το δεύτερο τέρμα με πέναλτι.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπορεί να τα έχει με την τύχη του, αφού δύο φορές τα δοκάρια (το δεύτερο στο Γ σε σουτ – φάουλ) του στέρησαν την ισοφάριση. Όταν όμως ανοίγεσαι για να κυνηγήσεις το σκορ είσαι και ευάλωτος στην κόντρα.

Έτσι οι γηπεδούχοι λίγο πριν την εκπνοή έκαναν το 3-1. Για το ιστορικό βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού Πατρών και έχουμε ξαναπεί και κυρίως έχουμε γράψει (δείτε ΕΔΩ) ενώ και η διοίκησή του μας τίμησε με την παρουσία της στη βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα», που κάναμε στις 23/10/2015 στην Πάτρα.

Στην υπενθύμιση της ιστορίας του Ολυμπιακού Πατρών να κρατήσουμε την περιοχή που έγινε ο αγώνας, αφού σε αυτήν άφησε την τελευταία του πνοή ο Καπετάν Νικήτας (Νίκος Πολυκράτης – παίκτης του Ο.Π., ο σύντροφός του Κώστας Βουρδέρης και ακόμα ένας αντάρτης).
Δείτε περισσότερες φωτο…

αν παραγγείλεις θα περιμένεις πάρα πολύ, μέχρι να επαναλειτουργήσει, καλύτερα να έχεις μαζί σου "προμήθειες"...