Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Νέα 24ωρη απεργία της ΕΤΙΤΒΕ στο Δίκτυο Σερρών



Η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,νόμιμα εξουσιοδοτημένη απο την Γενική της Συνέλευση,
ΚΥΡΗΣΣΕΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑστον Τηλεοπτικο Σταθμο ΔΙΚΤΥΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/10 και απο ωρα 06.00 και εως ωρα 06.00 της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 21/10 2015
γιατί η Διοίκηση του Τηλεοπτικού Σταθμού με την επωνυμία ΔΙΚΤΥΟ  ΣΕΡΡΩΝ , καθυστερεί συστηματικά την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των τεχνικών τηλεόρασης - μελών μας, παρότι αυτοί συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τηρώντας με συνέπεια τα συμβατικά τους καθήκοντα.


Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά των συναδέλφων μας, θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας.
Ως προσωπικό ασφαλείας για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και την πρόληψη καταστροφών και ατυχημάτων κατά τη διάρκεια της απεργίας διαθέτουμε έναν τεχνικό.
Η ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας και καλεί την Διεύθυνση του παραπάνω Τηλεοπτικού Σταθμού να εξοφλήσει άμεσα τους συναδέλφους μας  και να φροντίσει για την από δω και πέρα στην εμπρόθεσμη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων μας, όπως ορίζει ο νόμος.