Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Φωτορεπορτάζ από τρία γήπεδα

 άρχοντας και μερακλής: φραπεδιά σε γυάλινο ποτήρι!!
Νέα Ιωνία-Διάνα Ηλιούπολης 2-1
Α.Ε.Ηρακλείου-ΟΦΗ 0-0
Πήγασος Μπεγουλακίου-Λέων Άνω Αλισσσού 3-0


Σε τρία γήπεδα βρέθηκα το Σαββατοκύριακο και με την ευκαιρία έκανα φωτορεπορτάζ. Το Σάββατο βρέθηκα στην Αχαΐα και είδα στο δημοτικό γήπεδο Μεσσατίδας "Κώστας Ζάρρας" (κοντά στην Πάτρα), τον αγώνα της Α΄ ΕΠΣ Αχαΐας, Πήγασος Μπεγουλακίου (άσπρο και βυσσινί στις φωτο) με το Λέoντα Άνω Αλισσού (πορτοκαλί εμφανίσεις), 3-0 υπέρ του Πήγασου.

Την Κυριακή έδωσα στιγμιότυπα στην ΕΡΑ Σπορ από τον αγώνα Α.Ε. Ηρακλείου – Ο.Φ.Η.: 0-0 που το θέαμα ήταν κάκιστο και οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου δεν βοηθούν στο να παιχτεί ποδόσφαιρο και ακολούθως πρόλαβα το τέλος του αγώνα Νέα Ιωνία – Διάνα Ηλιούπολης που όταν πήγα ήταν 1-0 και έληξε 2-1 (τουλάχιστον είδαμε και γκολ). Φωτορεπορτάζ λοιπόν.

Και μια κακή είδηση: η Ορμή Λουξ στο γυναικείο χάντμπολ που ήταν η βασική αντίπαλος του ΟΦΝΙ για το πρωτάθλημα που τελικά το πήρε η ομάδα της Νέας Ιωνίας, ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του γυναικείου τμήματος (κράτησε τις υποδομές) για οικονομικούς λόγους. Κρίμα γιατί οι ομάδες πρέπει να γεννιούνται και να πεθαίνουν αγωνιστικά και όχι λόγω κρίσης.