Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ασυμάζευτες...



Με νέα νίκη σε εξ αναβολής παιχνίδι, αυτή τη φορά «εντός» έδρας στο Καρλόβασι, σε βάρος του Παμπαιανιακού, με το ευρύ 4-1, ο Διαγόρας Ικαρίας, συνεχίζει χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα, την πορεία του στη Γ΄ Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο. Στο σημερινό αγώνα χατ τρικ πέτυχε η Αληθινή Κουτσού (16΄,58΄,65΄) και ένα τέρμα πέτυχε η Κράτσα στο 7'. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν στο 82'. Στοιχεία από http://samossport.blogspot.gr/

Η νέα νίκη του έδωσε τη δυνατότητα να αποσπαστεί από τις ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία. Η ομάδα της Ικαρίας έφτασε τους 11 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται τρεις ομάδες με 6 βαθμούς.


Το Σάββατο ο Διαγόρας φιλοξενεί τις Απολλωνίδες Ερέτριας και μετά έρχεται στην Αθήνα για να παίξει με τον Παμπαιανιακό, σε ένα παιχνίδι όπου οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας στο λεκανοπέδιο της Αττικής, δεν θα έχουν να ταξιδέψουν πολλές ώρες και πολλά χιλιόμετρα, οπότε αναμένεται να δώσουν μαζικά το παρόν, όπως το έχουν κάνει και άλλες φορές. Εντός ο Διαγόρας θα έχει και τις Νηρηίδες Φθίας.