Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Στη Νέα Ιωνία (1-0) το ντέρμπι με τον Άγιο Δημήτριο



Η μαζική προσέλευση θεατών, φίλων και των δύο ομάδων, αλλά και ουδέτερων, στο μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι του γηπεδούχου Α.Ο. Νέας Ιωνίας και του φιλοξενούμενου Αγίου Δημητρίου, ήταν το χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα.

Γεμάτη η μία κερκίδα του γηπέδου (η καινούργια δεν έχει ακόμα παραδοθεί για χρήση), ήταν το δείγμα ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπορεί ακόμα και σε δύσκολους καιρούς να συγκεντρώνει αριθμό φιλάθλων που θα ζήλευαν και ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών.



Στο αγωνιστικό σκέλος οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 1-0 (Γεωργόπουλος στο 7΄) και διεκδικούν την απευθείας άνοδο.

Στη Β’ ΕΠΣΑ ανεβαίνει ο πρώτος, αυτή τη στιγμή θέση ανήκει στην Αθηναΐδα, που παίζει την Κυριακή και είναι ένα πόντο πίσω από τη Νέα Ιωνία, αλλά περιμένει άλλους τρεις από ένσταση που έχει κάνει. Ακολουθεί λοιπόν με αυτά τα δεδομένα η Νέα Ιωνία και μετά ήταν ο Άγιος Δημήτριος, που όμως με την ήττα αυτή τον ξεπέρασαν τα Βριλήσσια. 

Αν η διαφορά δεύτερου και τρίτου είναι τρεις βαθμοί, ανεβαίνει ο δεύτερος, αν είναι λιγότεροι γίνεται μπαράζ στην έδρα του δεύτερου. Έγιναν συνδέσεις με την ΕΡΑ Σπορ που είναι πάντα κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.