Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στηρίζει τους τεχνικούς του Βήμα Fm 99,5


Τρίτη 26/09/2017
Ανακοινωση


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ( Financial Crimes, Αριστερό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι) στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοι  τεχνικοί ραδιοφωνίας στο «BHMA FM».


Η «ALTER EGO Μ.Μ.Ε. Α.Ε.» του Βαγγέλη Μαρινάκη, που πλέον ουσιαστικά της ανήκει ο ραδιοσταθμός,  χρωστάει μισθούς έως και 10 μήνες στο προσωπικό του ραδιοσταθμού. Την ίδια ώρα ρίχνει μαύρο στην ραδιοφωνική συχνότητα αφήνοντας απλήρωτους ακόμη και  τους λογαριασμούς του ρεύματος.

Μονάχα κάτω από τις σκληρές προσπάθειες των συναδέλφων τεχνικών στο «BHMA FM» και της ΕΤΕΡ ο σταθμός ξαναβγήκε στον αέρα.

Απαιτούμε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωρήσει άμεσα στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων των συναδέλφων μας, να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας τους και την ομαλή λειτουργία του σταθμού.

Αν ο ίδιος δεν μπορεί οι εργαζόμενοι τους σταθμού απέδειξαν ότι μπορούν να προασπίσουν την δημόσια συχνότητα από το «μαύρο»

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να πάψει αν παίζει τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτους στις νέες εξελίξεις που διαμορφώνονται στα ΜΜΕ και να λύσει επιτέλους τα προβλήματα που δημιουργούν οι μεγαλοϊδιοκτήτες  ενημέρωσης με παιχνίδια στην πλάτη των εργαζομένων.

Εμείς δηλώνουμε ότι θα βρεθούμε στο πλευρό τους για να στηρίξουμε κάθε τους αγωνιστική δράση.