Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Πρωταθλήτρια Κορασίδων ο ΠΑΣ Ίκαρος

...αναδημοσίευση από το www.samosbasket.gr...
Ο Ίκαρος είχε δείξει από τον πρώτο αγώνα με τον Κέρκη ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, κάτι που το πραγματοποίησε στον τελευταίο του αγώνα με την Ελπίδα.
Παίζοντας απλά, ομαδικά πήρε εύκολα τη νίκη με 17-34, απέναντι σε μία Ελπίδα που προσπάθησε, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη.
Πολύ καλές από την Ελπίδα οι Σιγανού – Λαδά, ενώ από τον Ίκαρο οι Σταυρινουδάκη Ηλιάνα και Πούλου.
Έτσι την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Ικάρου και μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου στις πρωταθλήτριες από το μέλος και ταμία της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Δημήτρη Σιγανό. Η ομάδα ΠΑΣ Ίκαρος θα εκπροσωπήσει το Νομό στους προκριματικούς αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων που θα γίνουν στην Αθήνα. Οι ημερομηνίες θα γνωσθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα ανάλογα με τις μαθητικές υποχρεώσεις και τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και πάντως μετά την 19/06/2011 από την Ε.Ο.Κ.
Τα δεκάλεπτα: 2-11, 6-15, 13-25, 17-34.
ΑΣ Ελπίδα (Μαραθοκαμπίτης): Μαραθοκαμπίτου Ναυσικά, Μαραθοκαμπίτου Σοφία, Πρέντα, Χασομέρη, Βαγιανού 2, Λαδά 10, Σιγανού 5.
ΠΑΣ Ίκαρος (Τσουρής): Λαρδά 2, Φραντζή, Παπαγεωργάκη 2, Κουρέλη, Καντούνη 2, Σταυρινουδάκη Γεωργία 2, Σταυρινουδάκη Ηλιάνα 13, Παρημέρου, Πούλου 8, Γλαρού 5, Σπέη.
Διαιτητές: Βαρδίκος – Βουδιώτης.
Play off παίδων (1-4):ΑΣ Καρλόβασι-ΠΑΣ Ίκαρος:53-28
Στον δεύτερο ημιτελικό των play off το Καρλόβασι έδειξε ανώτερο σαν ομάδα επί ενός Ικάρου που με την πρώτη ματιά φαινόταν ότι δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του.
Το Καρλόβασι πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησε μέχρι το τέλος, πλήν όμως έχασε εύκολα καλάθια, ίσως από την υπερβολική σιγουριά.
Πολύ καλοί από το Καρλόβασι οι Δανούσης – Παριανός, ενώ από τον Ίκαρο οι Πούλος – Παπαγεωργάκης.
Τα δεκάλεπτα: 13-7, 27-15, 38-19, 53-28.
ΑΣ Καρλόβασι (Παρπόρης): Μότση, Δανούσης 25, Μακρυδάκης 2, Βαλής, Δερμάνης 2, Τζεπετζίου 4, Ευστρατίου, Τσακανιάς, Tafa 7, Φαρμάκης, Λούπο, Παριανός 13.
ΠΑΣ Ίκαρος (Τσουρής): Προεστός, Ράπτης 3, Πούλος 8 (1), Καλαφάτης Νίκος 4, Παπαγεωργάκης 6, Αλεξόπουλος 2, Ράπτης 4, Κρητικός 1, Καλαφάτης Δημήτρης, Κουλουμπής, Καμίτσης.
Διαιτητές: Πλατέλλα – Βουδιώτης