Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Για τη σύλληψη του προέδρου της ΕΤΕΡΜΘ

Ένωση ΤΕχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας Θράκης
Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 9 Μαΐου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζουμε την απαράδεκτη μεθόδευση της ιδιοκτησίας του ραδιοσταθμού Μετρόπολις 95.5 για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δραστηριότητας του Προέδρου της Ένωσής μας Κωνσταντίνου Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την αστυνομία και την παραπομπή του στην Εισαγγελέα. Το παράπτωμά του είναι ότι περιφρουρούσε την απεργιακή κινητοποίηση των μελών της Ένωσής μας, με αίτημα την αποπληρωμή χρωστούμενων δεδουλευμένων. Υπενθυμίζουμε ότι μόνο τρεις συνδικαλιστές της Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ στον εν λόγω ραδιοσταθμό, από το σύνολο του προσωπικού, τέσσερεις μήνες τώρα εργάζονται με εκ περιτροπής εργασία 2 ημερών εβδομαδιαίως με σκοπό η διοίκηση του εν λόγω ραδιοσταθμού να τους εξοντώσει φυσικά και ψυχολογικά.
Καλούμε το Σ.ΕΠ.Ε και το Υπουργείο Εργασίας να βάλουν τέρμα στην εργοδοτική αυθαιρεσία.
Καλούμε κάθε συνάδελφο και Σωματείο να καταδικάσει τις εργοδοτικές πρακτικές που φέρνουν στο νου μας άλλες αλήστου μνήμης εποχές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ http://www.etermth.gr/
ΑΜΑΛΙΑΣ 48, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 54640 ΤΗΛ-FAX: 2313 043634
2)Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας www.eter.gr
Αθήνα, Δευτέρα 9 Μαΐου 2011
Ανακοίνωση Δελτίο Τύπου
Συμπαράσταση στον διωκόμενο Πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ.Μ-Θ
Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζουμε την απαράδεκτη μεθόδευση της ιδιοκτησίας του ραδιοσταθμού Μετρόπολις της Θεσσαλονίκης για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δραστηριότητας του συναδέλφου Προέδρου της Ένωσης Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας Θράκης Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την αστυνομία και την παραπομπή του στην Εισαγγελέα. Το παράπτωμά του είναι ότι περιφρουρούσε την απεργιακή κινητοποίηση των μελών της Ένωσής του, με αίτημα την αποπληρωμή χρωστούμενων δεδουλευμένων.
Υπενθυμίζουμε ότι μόνο τρεις συνδικαλιστές της Ε.Τ.Ε.Ρ.Μ-Θ στον εν λόγω ραδιοσταθμό, από το σύνολο του προσωπικού τέσσερεις μήνες τώρα εργάζονται με εκ περιτροπής εργασία 2 ημερών εβδομαδιαίως με σκοπό η διοίκηση του εν λόγω ραδιοσταθμού να τους εξοντώσει φυσικά και ψυχολογικά. Καλούμε το ΣΕΠΕ και το Υπουργείο Εργασίας να βάλουν τέρμα στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Καλούμε κάθε συνάδελφο και Σωματείο να καταδικάσει τις εργοδοτικές πρακτικές που φέρνουν στο νου μας άλλες αλήστου μνήμης εποχές.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα