Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Συνέντευξη με τον Βασίλη Λουκά (Θεατρική Ομάδα Duende)


...αναδημοσίευση από την Ικαριακή Ραδιοφωνία...

Μια συνέντευξη με τον σκηνοθέτη της παράστασης "Η Γιορτή" του Spiro Scimone, Βασίλη Λουκά, που θα παρουσιαστεί το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου και την Κυριακή 14 Απριλίου στον Άγιο Κήρυκο.
 
 https://www.mixcloud.com/ikariaki/

Ο Βασίλης μας μίλησε για την παράσταση που έκανε πρεμιέρα στον Άγιο Δημήτριο Ραχών την Πέμπτη 4 Απριλίου και θα συνεχίσει την »πορεία της» στο ΓΕΛ Ευδήλου την Τρίτη 16 και Σάββατο 20 Απριλίου 2019, μιλήσαμε για το πνεύμα του έργου που ενώ είναι κωμωδία, αφήνει νοήματα και είναι επίκαιρο για την σημερινή ελληνική κοινωνία.

Η Duende, τα 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας, τον αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία αλλά και τους δεσμούς με άλλες θεατρικές ομάδες εκτός Ικαρίας είναι λίγα από τα όσα είπαμε μπροστά στα μικρόφωνα το πρωινό της Παρασκευής λίγες ώρες πριν την παράσταση στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου.


Ευχαριστώντας τόσο τον Βασίλη Λουκά όσο και όλους τους συντελεστές από την Θεατρική ομάδα Duende που μας θυμίζουν με την δράση τους τους όρους Πολιτισμός, Ηθοποιός και Τέχνη ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το βράδυ στις 9 επί σκηνής.





Δημήτρης Φιλιπποπολίτης
Άποψη του Νότου – Κάθημερινά 8 με 10 το πρωί στον αέρα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας 92.8fm