Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Αθλητικά νέα

 

Μεγάλη νίκη για το Μαρούσι στο μπάσκετ στην Α2, νίκη παραμονής στη Β' Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο για το Διαγόρα Ικαρίας.  Mεγάλη εκτός έδρας νίκη της Πέρα Κλουμπ στο Άλσος Βεΐκου, επί της Κορωνίδας Γαλατσίου με 1-6 .



Στο κλειστό του Αγίου Θωμά έγινε μεγάλη μάχη με τον Απόλλωνα Πάτρας να ζορίζει για τα καλά τους γηπεδούχους, που στο τέλος με την ψυχή στο στόμα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήγε στην τακτική με σκόπιμα φάουλ και βολές και από τις δύο ομάδες, που είχαν τις ελπίδες τους στην αστοχία των αντιπάλων και στην ευστοχία τους στις αντεπιθέσεις που θα έκαναν.

 ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 79-76
Διαιτητές: Παντελίδης-Μαλαμάς-Πιτσίλκας (Άκελ)
Δεκάλεπτα: 22-17, 35-36, 57-55, 79-76
Μαρούσι (Κεραμιδάς): Κουκουλάς 13, Στασινός 25 (3), Ξυδάς 2, Χατζηδάκης 4, Γκουαλτιέρι, Κανέλλης, Λυκογιάννης 5 (1), Σουρλής 8 (2), Παπαγεωργόπουλος 8 (1), Μιχαλούτσος 14 (2).
Απόλλων Π. (Δελέγκος): Στεφανίδης 10 (2), Βλάχος 5, Παπαβασιλόπουλος, Μπέμπης, Κασπίρης, Μολφέτας 17 (3), Ζούμπος 14 (2), Μπαζίνας, Εζόμο 2, Δημακόπουλος 7, Καζαρνόφσκι 21 (1).

Στο γήπεδο Ευδήλου, ο Διαγόρας Ικαρίας σε ένα ματς που μεταδόθηκε με εικόνα από την Ικαριακή Ραδιοφωνία μέσω διαδικτύου, με γκολ της Αληθινής Κουτσού, κέρδισε με 1-0 τον Φιλίνο από την Κω και μία αγωνιστική πριν το τέλος, εξασφάλισε ότι του χρόνου θα μετρήσει την τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Β' Εθνική.

 Η νίκη πανηγυρίστηκε έντονα τόσο από την ομάδα, όσο και από τον κόσμο που άναψε καπνογόνα.


Το τελικό σκορ τα λέει όλα. Με 1-6 (ημίχρονο 1-3) η ιστορική Πέρα Κλουμπ έφυγε με το τρίποντο από Άλσος Βεΐκου.


Από τα πιο όμορφα γήπεδα των ερασιτεχνικών κατηοριών, μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον και σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.

Η συμπαθής Κορωνίδα Γαλατσίου παρουσιάστηκε νωθρή και χωρίς κίνητρο. Ο αγώνας ήταν για τον τέταρτο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ, όπου απομένουν δύο αγωνιστικές.