Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Εντός και εκτός των γηπέδων

Να ξεκινήσουμε με την είδηση. Στις αρχές Μάη στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή, θα γίνει αγώνας παλαιμάχων, αλλά δρομολογείται και σχετική εκδήλωση-συζήτηση, παραπλήσια με αυτές που έγιναν στη Νέα Ιωνία και στον Πειραιά, για την Εθνική Αντίσταση και το ποδόσφαιρο. Όταν οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα και το ανακοινώσουν οι διοργανωτές, θα το αναρτήσουμε κι εμείς.

Πάμε τώρα στις δραστηριότητες εντός του γηπέδου.
Η Νέα Ιωνία υποδέχτηκε το Χαϊδάρι για την Α' ΕΠΣΑ σε έναν αγώνα όπου την ανάγκη βαθμών την είχαν οι γηπεδούχοι. Το τελικό 2-0 τους ανακούφισε βαθμολογικά ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι για άλλη μία φορά το γήπεδο είχε κόσμο, που δείχνει να έχει "ζεσταθεί" με την προσπάθεια της ομάδας να σώσει την κατηγορία.




Tο πρωί της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας για την "ταπεινή" Γ' ΕΠΣΑ ο Ερμής Ειρήνης Ηρακλείου υποδέχτηκε τον Γαλαξία σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Η διακύμανση του σκορ, 1-0, 2-0, 2-1 στο ημίχρονο, 2-2-, 3-2, 4-2. Έξι γκολ και μερικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, έκαναν όσους βρέθηκαν στο γήπεδο να μην θεωρήσουν ότι πήγε χαμένο το πρωινό. Το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε, ότι πρέπει να στηρίζουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία και με παρουσία και με εισιτήρια για να καλύπτουν τα έξοδά τους.