Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

O Άδωνις στη Μυτιλήνη, οι Λημνιοί "στα κάγκελα"

ΟΧΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΕ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΑ ΜΑΡΙΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Hλίας Κότσαλης: www.limnosnea.com
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012
Μύρινα 23/01/2012
ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα το πρωί, στο γραφείο του Υφυπουργού Ναυτιλίας πραγματοποιήθηκε, συνάντηση, της αντιπροσωπείας των Τοπικών Φορέων της Λήμνου, στην οποία συμμετείχαν και ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Σπύρος Γαληνός, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Ηρακλής Βερβέρης, με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη.
Μετά από πολύωρη και διεξοδική συζήτηση, ο Υφυπουργός δήλωσε ότι δεν προτίθεται να προβεί άμεσα σε ενέργειες, για την αντικατάσταση του πλοίου “Aqua Maria”. Οι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται. Το “Aqua Maria” δεν θα πιάσει ούτε σε αυτό το δρομολόγιο στη Λήμνο.
Οι επαφές της αντιπροσωπείας της Λήμνου με τα πολιτικά κόμματα, θα ολοκληρωθούν αύριο Τρίτη, ενώ την Τετάρτη εκπρόσωποι της Λήμνου θα συμμετέχουν στη διακομματική κυβερνητική σύσκεψη που συντελείται, για την εξέταση των προβλημάτων της ακτοπλοΐας, ώστε να απαιτήσουν της άμεση επίλυση του προβλήματος της Λήμνου. Καλούμε όλους τους Λημνιούς να συνεχίσουμε τον Αγώνα.
Γραφείο Τύπου Δήμου Λήμνου
Ημερίδα, με παρουσία Άδωνι Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη για το ακτοπλοικό πρόβλημα των νησιών του Β.Αιγαίου στις 9 Φεβρουαρίου και συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, την επόμενη ημέρα, επίσης στη Μυτιλήνη.