Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Διήμερες εκδηλώσεις Τιμής & μνήμης στο Περιστέρι για την ίδρυση του Ατρομήτου 100 χρόνια πριν

 


...αναδημοσίευση από το www.ertnews.gr...

Κορυφώνονται στο Περιστέρι οι εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Ατρομήτου Περιστερίου. Τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα 28 και 29 Μαΐου, αντίστοιχα, οι φίλοι της ομάδας θα πραγματοποιήσουν σχετικές εκδηλώσεις τιμής & μνήμης

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμός τους Fentagin: «Την Τετάρτη 31 Μαΐου, ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής.

Την Κυριακή 28 Μαΐου και την Δευτέρα 29 Μαΐου, καλούμε τον οργανισμό ΑΤΡΟΜΗΤΟ, τον κόσμο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ κάθε ηλικίας, οργανωμένο και μη, τον λαό της ΠΟΛΗ ΜΑΣ για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα ξεχωριστό 2ημερο για τα 100 χρόνια της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ.

Την Κυριακή συγκεντρωνόμαστε από τις 19:30 ώρα στο κέντρο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Δημαρχείο), πλημμυρίζουμε τους δρόμους της πόλης και από εκεί όλοι μαζί ξεκινάμε πορεία προς το γήπεδο όπου θα έχουν ετοιμαστεί ωραία πράγματα για να τιμήσουμε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ όπως του αρμόζει.



Την Δευτέρα στις 20:00 ώρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου όπου θα παρευρεθεί σύσσωμος ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ οργανισμός (παε, ερασιτέχνης, ακαδημίες, παλαίμαχοι). Η εκδήλωση θα περιέχει βραβεύσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ενώ θα γίνει ειδική αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καταστάσεις και δράσεις τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν. Επίσης θα παρουσιαστεί μια πρώτη γεύση της δουλειάς που έχει γίνει έως τώρα από το ντοκιμαντέρ "100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ"

Θα είμαστε εκεί για να τιμήσουμε όλους αυτούς που γέννησαν την ιδέα τον Μάιο του 1923. Τον Κολομβούνη, τον Πέτα, τον Σταθόπουλο, τον Συνοδινό, τον Σταματόπουλο, τον Γλυκοφρύδη οι οποίοι ήταν οι πρωτεργάτες αυτής της ιδέας μαζί με τον Ιωσήφ και τον Ανδρέα Τσουρουκτσόγλου, τον Νικόλαο Επίογλου που όλοι μαζί έδωσαν το έναυσμα για να δημιουργηθεί ο γίγαντας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Θα είμαστε εκεί για κάθε γενιά που πάλεψε, τίμησε και αγωνίστηκε για να κρατηθεί η φλόγα της ομάδας αναμμένη. Για όλους εμάς που συνεχίζουμε το έργο τους υπερήφανα και για όλα τα αδέρφια που μας άφησαν νωρίς.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, η ομάδα της ΠΟΛΗ ΜΑΣ γιορτάζει, οι μέρες είναι αφιερωμένες σε αυτόν και δεν θα πρέπει να λείπει κάνεις απο το 2ημερο.

Δεν θα χάσετε, είναι όλα έτοιμα και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και δεδομένη!!

Σας περιμένουμε όλους..!!

ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ».



Σχετικά θέματα

100 χρόνια ζωής για τον Ατρόμητο Περιστερίου – Οι συνθήκες δημιουργίας του

Αλέκος Σκαρπέλης: «Συνοδοιπόρος» κατά ένα μέρος της ιστορίας του αιωνόβιου πλέον Ατρομήτου

«Έρχεται» το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του Ατρόμητου – Παραγωγή των φίλων του σωματείου