Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Η ΟΕΝΓΕ για την ομαδική προεκλογική ρουσφετολογία

 


Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας

O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα 12 Μάϊου 2023

Α.Π:13033


ΠΡΟΣ:

ΜΕΛΗ Γ.Σ ΟΕΝΓΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΝ

ΦΟΡΕΙΣ

ΜΜΕ

Χθες, 11/5/23, είχαμε ακόμα μια έμπρακτη ομολογία εκ μέρους της κυβέρνησης πως η "προκήρυξη συντονιστών διευθυντών" αποτελεί μια ομαδική προεκλογική ρουσφετολογία. 

Συγκεκριμένα, η Υπουργός Εσωτερικών κ. Σπανού απάντησε τελικά ΑΡΝΗΤΙΚΑ στο αίτημα που είχαμε υποβάλλει ως ΟΕΝΓΕ προ τριημέρου για συνάντηση μαζί της. Μάλιστα, η κ. Σπανού ως δικαιολογία για την άρνηση αυτή επικαλείται "φόρτο λόγω προεκλογικής περιόδου". Δηλαδή, απαντά μετά 3 μέρες πως δεν μπορεί "λόγω προεκλογικής περιόδου" να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των νοσοκομειακών γιατρών της χώρας που θέλουν να της επισημάνουν πως η "προκήρυξη συντονιστών διευθυντών" της κ. Γκάγκα είναι ΕΚΝΟΜΗ ακριβώς λόγω προεκλογικής περιόδου. Προφανώς η κ. Σπανού θέλει να αποφύγει εμπλοκή της με το θέμα, ακριβώς επειδή ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως αυτή η "προκήρυξη" είναι ρουσφετολογική και έκνομη.

Αρκετά πια με τις υπεκφυγές και το "κρυφτούλι". Οι κλινικές και τα εργαστήρια χρειάζονται Επιμελητές, όχι "συντονιστές διευθυντές". Εκτός από έκνομο είναι επί της ουσίας ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ η κυβέρνηση από την μία να επικαλείται την "προεκλογική περίοδο" για να αναστέλλει τους διορισμούς νέων ειδικευόμενων και τις διαδικασίες επιλογής για θέσεις Επιμελητών που είχαν προκηρυχθεί πριν την προκήρυξη των εκλογών και από την άλλη ταυτόχρονα να προσπαθεί να μοιράσει "αξιώματα" συντονιστών διευθυντών σε ημέτερους μέσα στην προεκλογική περίοδο. 

Απαιτούμε να ακυρωθεί αυτό το ρουσφετολογικό αίσχος.