Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Eπίθεση σε βάρος γιατρού στο Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο


 ...αναδημοσίευση από το ertnews...

 Στιγμές έντασης και περιστατικό επίθεσης σε βάρος γιατρού, σημειώθηκε στο «Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο» Νέας Ιωνίας – Η Αγία Όλγα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες από την ΕΙΝΑΠ.

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι: «καταδικάζει την επίθεση και προπηλακισμό συναδέλφου γιατρού καθώς και τις απειλές που δέχτηκε το προσωπικό της κλινικής ακόμα και για τη ζωή του, από συνοδό ασθενούς, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, στις 25/11/21 στην κλινική covid του νοσοκομείου «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ».

Δυστυχώς, έχουμε ξαναδεί αντίστοιχα περιστατικά, τα οποία έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας. Για το λόγο αυτό καταγγέλλουμε και τη Διοίκηση του νοσοκομείου, για τη στάση της απέναντι στο γεγονός αυτό – αφού αυτό που έκανε ήταν να προτείνει στη συνάδελφο να κινηθεί νομικά απέναντι στον δράστη και η στήριξή της εξαντλήθηκε σε δεσμεύσεις για νομική και οικονομική συμβολή ενώ έπρεπε η ίδια «να μπει μπροστά» για να προστατέψει και να υποστηρίξει τη γιατρό, εφόσον το συμβάν έλαβε χώρα στο νοσοκομείο.

Απαιτούμε από τη Διοίκηση και τη νομική σύμβουλο του νοσοκομείου να ξεκινήσουν άμεσα τις νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες για να προστατέψει το προσωπικό και την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, όπως έχει υποχρέωση!
Η ΕΙΝΑΠ πάντα ήταν και θα είναι στο πλευρό κάθε συναδέλφου!».