Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Μήνυμα κατά του ρατσισμού από τον ΑΟ Στυλίδας - Πρωτοβουλίες και από άλλες ομάδες

 


Πριν από λίγες ημέρες έγχρωμος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αστέρα Σταυρού (τοπικό Φθιώτιδας) δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Το γεγονός καταδικάστηκε από το σύνολο του αθλητικού κόσμου της περιοχής, αλλά την Κυριακή 5/12/2021 έγινε και μία πρωτότυπη διαμαρτυρία από τον Α.Ο Στυλίδας (επίσης ομάδα στο τοπικό Φθιώτιδας) που φόρεσε μπλούζα με αντιρατσιστικό μήνυμα. Η φωτο είναι από το https://www.lamiasports.com/2021/12/04/minyma-kata-toy-ratsismoy-apo-ton-ao-stylidas-pics/

 


https://www.lamiasports.com/2021/12/05/eipan-ochi-ston-ratsismo-to-frantzi-kai-i-rodonia-pics/


Μετά τη φανέλα του ΑΟ Στυλίδας στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕ Καλυβίων, ο ΑΟ Φραντζή και η Θύελλα Ροδωνιάς έστειλαν το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού!

Πανό στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» κράτησαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Φραντζή, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Θύελλα Ροδωνιάς για την 9η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας.

Με τη σειρά τους, οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας αγωνίστηκαν με μαύρο σημάδι στο μάγουλο, παίρνοντας το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού απ΄όπου και αν προέρχεται!