Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Κορονοφραγκοφονιάδες μέχρι το μεδούλι


 Τα όσα συμβαίνουν στην Premier league που είναι το πιο εμπορικό πρωτάθλημα στον κόσμο, όπου παίζουν με το στανιό, αφού η διοργανώτρια αρχή μπροστά στην εμπορικότητα, αγνοεί τον κορονοϊό (σε σημείο να έχουμε συνεχείς αναβολές αγώνων λόγω κρουσμάτων) αλλά το επιτελείο συνεχίζει να κάνει το κορόιδο, δείχνουν το αυταπόδεικτο. 

Μπροστά στο χρήμα, το ανθρώπινο δυναμικό, οι ποδοσφαιριστές, οι τεχνικοί και όλο οι συνεργάτες των ποδοσφαιρικών τμημάτων, αντιμετωπίζονται απλώς ως αναλώσιμοι και γρανάζια στη μηχανή παραγωγής του κέρδους, ενώ οι φίλαθλοι οικονομικοί «αιμοδότες» και καταναλωτές του προϊόντος. 

Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, δεν πέρασε άλλωστε και πολύς καιρός από τα σχέδια για κλειστές λίγκες, ή τις προτάσεις για μουντιάλ ανά διετία, ούτε απομένει πολύς καιρός για το μουντιάλ στο Κατάρ, που έχει τόση σχέση με τα εργασιακά δικαιώματα των σύγχρονων σκλάβων που χτίζουν τα γήπεδα, όσο ο απανταχού καπιταλισμός με την ανθρωπιά, δηλαδή απολύτως καμία. Συνεχίζουμε (και επιβάλλεται) να στηρίζουμε τις ερασιτεχνικές ομάδες της γειτονιάς μας για το κέφι μας.