Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Eξώδικα της ΕΤΕ-ΔΕΗ προς ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

 


Με δύο παραπλήσια ως προς το κείμενο εξώδικα, η ΕΤΕ-ΔΕΗ απευθύνεται προς τη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ.  Επισυνάπτουμε το ένα εκ των δύο.

ΠΡΟΣ
Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.)», που εδρεύει στην Αθήνα οδός Χαλκοκονδύλη αρ. 30 και εκπροσωπείται νόμιμα.
 

 Όπως γνωρίζετε, από την 16.11.2021 και εφεξής, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, παύουν πλέον να ισχύουν οι νομοθετικοί περιορισμοί που αφορούν τον τρόπο υπολογισμού και το ύψος των αποδοχών των εργαζομένων.

Κατόπιν αυτών, σας καλούμε άμεσα να προβείτε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια ώστε να αποκατασταθούν οι πάσης φύσεως αποδοχές, παροχές και αποζημιώσεις, στα ποσά που αντιστοιχούν σε κάθε εργαζόμενο, χωρίς τις περικοπές που είχαν επιβληθεί, και να καταβληθούν στο σύνολο των συναδέλφων οι αποδοχές τους, όπως αυτές υπολογίζονται από την ισχύουσα σσε και τον ΚΚΠ/ΔΕΗ, τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας και τους λοιπούς όρους εργασίας, χωρίς κανένα περιορισμό.

Τέλος, ενώ θεωρούμε αυτονόητο ότι την 19.12.2021 θα καταβληθεί το επίδομα εορτών Χριστουγέννων, όπως προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία, το οποίο, όπως γνωρίζετε, λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που του έχει αποδώσει ο νομοθέτης, απολαμβάνει και ποινική προστασία σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής του.

Με τη ρητή επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.
 

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα σε αυτόν που απευθύνεται για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του.

 

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2021

Για την συνδικαλιστική οργάνωση

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

ΝΙΚΟΣ Γ. ΔΗΜΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΑΝΑΡΗ 11-13 ΑΘΗΝΑ