Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Στάση εργασίας για απόλυση στον "Επικοινωνία 94FM"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει και καταγγέλλει την παράνομη και καταχρηστική απόλυση της συναδέλφου Ματίνας Κουντουρογιάννη, η οποία απολύθηκε χωρίς κανέναν εμφανή λόγο, χωρίς καμία πειστική εξήγηση εκ μέρους της διοίκησης του σταθμού.


Πρόκειται για μια συνάδελφο, η οποία εργαζόταν στο δημοτικό ραδιόφωνο του Ηρακλείου χωρίς να δώσει ποτέ δικαίωμα και η Ένωσή μας θα σταθεί αρωγός στις νόμιμες διεκδικήσεις της.

Το Δ.Σ. της Ενώσεως ζητεί την ανάκληση της απόλυσης της συναδέλφου αμέσως και αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας αύριο Μ. Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 από τις 11.00 έως τις 15.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM» και στην ιστοσελίδα «www.94fm.gr».


Σχόλιο του blog: Η "κοινωνική πολιτική" του Δήμου, να απολύει μητέρες μέσα στη Μ. Εβδομάδα, άλλη μία φορά είχε επιχειρηθεί κάτι τέτοιο επι δημαρχίας Γεωργόπουλου, ίσως για να θυμίζει ότι ο Γολγοθάς για τους εργαζόμενους είναι καθημερινότητα. Να θυμίσουμε ότι μετά τις προηγούμενες απολύσεις στο σταθμό, ακολούθησαν προσλήψεις.