Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Εγκληματίες: οδηγούν σε νέο ναυάγιο

αναδημοσιεύσεις από:
http://www.samiakignomi.gr
AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Απίστευτο κι όμως ελληνικό!
Πριν από λίγο από πηγές μας ενημερωθήκαμε πως σε 2ο τέστ που έγινε στο πλοίο Ιεράπετρα που επρόκειτο να δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιάς - Σάμος σημειώθηκε βλάβη και έτσι αοφασίστηκε να συνεχίσει για άλλη μια μέρα τα δρομολόγιά του το πλοίο "Νήσος Μύκονος"!!!
Ήταν η 2η φορά που έγινε αυτό αφού και πριν λίγες ημέρες το "Ιεράπετρα" χάλασε στα δοκιμαστικά που έκανε.
Γι'αυτό εξάλλου και είχε μείνει το "Μύκονος" μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου στην γραμμή αντί για τις 9 Δεκεμβρίου που είχε ανακοινώσει η εταιρεία! Φανταστείτε τι σκυλοπνίχτη πάνε να μας βάλουν! Ισως τελικά οι κάτοικοι του νομού δεν έχουν άδικο όταν φωνάζουν "Όχι άλλο Σαμίνα στην Σάμο".
2)ΣΑΜΟΣ: Κατάληψη πριν από λίγο και πάλι του "Νήσος Μύκονος" στο Καρλόβασι
Τρίτη 13 Δεκέμβρη
Σε κατάληψη προχώρησαν και πάλι πριν από λίγο κάτοικοι του Καρλοβάσου διαμαρτυρόμενοι για την αντικατάσταση του πλοίου "Νήσος Μύκονος" με το "αρχαίο" Ιεράπετρα. Η κατάληψη κράτησε περίπου μισή ώρα και όλοι αποχώρησαν ειρηνικά, αφήνοντας το πλοίο να συνεχίσει το ταξίδι του στον Πειραιά. Οι διαμαρτυρόμενοι έδωσαν ραντεβού την Πέμπτη σε νέες κιντητοποιήσεις στο λιμάνι του Καρλοβάσου αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους για αξιοπρεπείς συγκοινωνίες.