Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ανοιχτά μέτωπα και κινητοποιήσεις

Γεμάτη από κινητοποιήσεις είναι η σημερινή μέρα, που όλες έχουν σαν κοινή συνισταμένη, ότι πρόκειται για τις αντιδράσεις ανθρώπων που δεν θέλουν να υποστούν τις συνέπειες της τροικανής πολιτικής που προωθεί η "νέα" κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-τραπεζιτών (και εφοπλιστών θα συμπλήρωνα).
Στις 11.30πμ ο Δήμος Νέας Ιωνίας κάνει κινητοποίηση γιατί ιδιώτης μέσω της Περιφέρειας Αττικής, θέλει να απαγορεύσει στο Δήμο να διαθέτει δωρεάν ένα οικόπεδο για πάρκινγκ στους δημότες. Ναί καλά καταλάβατε, ο θρασύτατος που αποφάσισε να ανακατέψει ένα Δήμο, είναι και ιδιοκτήτης πάρκινγκ.
Στις 12 στην ΕΡΤ έχουμε κρίσιμη απεργιακή συνέλευση, ενώ στις 6μμ στην ΕΣΗΕΑ, σύσκεψη με εργαζόμενους από άλλα ΜΜΕ που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις (ΔΟΛ, ALTER, Ελευθεροτυπία, ΑΠΕ, δημοτικά ΜΜΕ, κλπ). Παράλληλα από το πρωί σίγησε ο πομπός του Ξένιου (δημοτικό ραδιόφωνο Άνω Λιοσίων-Φυλής), με παράνομο τρόπο, στην προσπάθεια του Δημάρχου να τον κλείσει και να μεταφέρει με το ζόρι τους εργαζόμενους στο Δήμο.
Αυτό το σερί των ΜΜΕ, μου στερεί τη συμμετοχή στην κινητοποίηση στο λιμάνι του Πειραιά, στις 4.30μμ, στην οποία καλώ ακόμα και όσους δεν έχουν σχέση με την Ικαρία, να πάνε. Με τα σαπάκια θα χρειαστεί να ταξιδέψετε κάποιο καλοκαίρι και εσείς. Προνοήστε λοιπόν από τώρα, για να τους φράξουμε το δρόμο.