Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Αλλαγές στην πολιτική του blog

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΑ κάνει γνωστό, ότι από εδώ και στο εξής, η λήψη φωτογραφιών και βίντεο από τους αγώνες των πρωταθλημάτων που διοργανώνει, θα επιτρέπεται μόνο μετά από γραπτή άδειά της. Θεωρούμε απολύτως λογικό, ο φορέας που έχει την ευθύνη για ό,τι διοργανώνει να ορίζει και τους όρους λειτουργίας και φυσικά θα πειθαρχήσει και το Blog στην κατεύθυνση αυτή.
Ζητήσαμε άδεια με επιστολή μέσω e-mail, για φωτογράφιση (μη επαγγελματική και κατά συνέπεια μη εμπορεύσιμη) των εντός έδρας αγώνων της Ελευθερούπολης και της Αλσούπολης. Εάν δεν λάβουμε τη σχετική άδεια, η κάλυψη των αγώνων θα γίνεται με τη χρήση του σήματος των ομάδων, αντί για φωτο. Άλλωστε έχουμε καταγράψει περιστατικά, που επαγγελματικά ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας και χωρίς την άδειά μας έχουν πάρει κατά καιρούς φωτο από το blog μας, (από άλλες θεματικές, όχι από αγώνες της ΕΠΣΑ) στερώντας πεδίο δράσης, από τους επαγγελματίες φωτορεπόρτερ.
Eυχή μας είναι να επεκταθεί το πεδίο κάλυψης των επαγγελματιών φωτορεπόρτερ (ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς), με ταυτόχρονη μεγαλύτερη και καλύτερη κάλυψη των δραστηριοτήτων της ΕΠΣΑ από τα αθλητικά ΜΜΕ.