Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σε απολογία για τα πανό!!

Μάλλον έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, όταν δεν μπορούν να ανεχτούν ούτε τα πανό στα γήπεδα και προσπαθούν με διοικητικά μέτρα να φιμώσουν τη λαϊκή οργή. Τρέφουν φρούδες ελπίδες, με αυτά που κάνουν λειτουργούν καταλυτικά στην εντελώς ανάποδη κατεύθυνση. Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο να ξεκινούν πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουν όλες τις ομάδες που παίζουν σε αυτό, στις χαμηλότερες κατηγορίες να ξεκινούν επίσης λειψά και με καθυστέρηση μηνών, να βοά ο τόπος από τις πρόσφατες αποκαλύψεις, να τραβολογούνται διάφοροι στις φυλακές για τα στημένα, η ποιότητα του ποδοσφαίρου να είναι επιεικώς άθλια (πχ ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός), αλλά ο "εχθρός" είναι τα αντικυβερνητικά-αντιτροϊκανά πανό!!
Η ΕΙΔΗΣΗ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 02/11/2011 και ώρα 12:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 7η αγωνιστική.
Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης –ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ,5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.