Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Aνακοίνωση εργαζομένων Γ.Ν.Α. Γ.Γεννηματάς

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υπουργός Υγείας ξαναχτύπησε. Αφού κατασυκοφάντησε τους εργαζόμενους στα Δημόσια Νοσοκομεία ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ταλαιπωρία των Ελλήνων και όχι η πολιτική της Κυβέρνησης- Τρόικας, που οδηγεί τον λαό στη φτώχεια και τους Υγειονομικούς στην εξαθλίωση, με νέο φιρμάνι-τελεσίγραφο του Υπουργείου Υγείας προς τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, επιδιώκει την βίαιη κατάργηση κλινών και οργανικών θέσεων του νοσοκομείου μας και άρα στερεί πολύτιμες υπηρεσίες από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στους πολίτες, ενώ θέτει όλους τους εργαζόμενους σε καθεστώς αβεβαιότητας με επερχόμενες απολύσεις. Την ίδια ώρα απλόχερα χαρίζει κλίνες στον ιδιωτικό τομέα αλλοιώνοντας τον Δημόσιο χαρακτήρα του Συστήματος Υγείας.
Εμείς οι εργαζόμενοι στο Γ.Ν.Α « Γ. Γεννηματάς» δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση σε αυτές τις λογικές.
Από σήμερα, με ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ., είμαστε σε διαρκή κινητοποίηση με επʼ αόριστον κατάληψη των γραφείων της Διοίκησης, κλείσιμο των Ταμείων των Τακτικών Εξωτερικών και Απογευματινών Ιατρείων.
Στο Νοσοκομείο ουσιαστικά αναστέλλονται οι τακτικές και προγραμματισμένες εισαγωγές και θα εξυπηρετούνται κανονικά μόνο τα επείγοντα περιστατικά από το προσωπικό ασφαλείας του Νοσοκομείου, ενώ δεν θα επηρεαστεί η προγραμματισμένη Γενική Εφημερία του Νοσοκομείου.
Προασπίζουμε τη λειτουργία, την ιστορία και την προσφορά του Νοσοκομείου μας στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
Δηλώνουμε ότι δεν θα υποχωρήσουμε αν δεν ματαιώσουμε στην πράξη την διάλυση του Νοσοκομείου μας.
Για τη Γενική Συνέλευση
Το Διοικητικό Συμβούλιο