Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Α.Ε. Ελευθερούπολης-Α.Ε.Ηρακλείου: 2-2

Δικαίωσε τις προσδοκίες όσων πίστευαν ότι θα ήταν ένας αγώνας ντέρμπυ, ο αγώνας της Α.Ε. Ελευθερούπολης με τη φιλοξενούμενη Α.Ε. Ηρακλείου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Ιωνίας, για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ. Παρουσία αρκετών θεατών, οι γηπεδούχοι πήγαν στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, με προβάδισμα ενός τέρματος, που σημείωσε ο αρχηγός της ομάδας, Παπακουνάδης, για να ισοφαρίσει το Ηράκλειο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ακολούθως, με βολ πλανέ, ο Λουκής έβαλε πάλι μπροστά την Ελευθερούπολη, για να καταφέρουν τελικά οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν και να φύγουν με τον ένα βαθμό.
ΣΚΟΡΕΡ: 39' Παπακουνάδης, 50' Λουκής- 47' Ζαμπαράς, 68' Χριστοδούλου
ΔΟΚΑΡΙ: 11' Κατσούλης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χαλδαίος, Σαμοΐλης-Τουμπακάρης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Λεσγίδης, Στάθουλας, Καρυπίδης (70' Μακρής), Κοτροζίνης, Παπακουνάδης, Πτερούντιος, Λουκής, Βλάχος (53' λ. τρ. Λαμπρόπουλος), Γερακάρης, Μπιζάς, Κοσμαδόπουλος (46' Τούσερτ).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης, Κατσούλης (22' Πετρίτσης), Μπαλαρής, Αναγνωστόπουλος, Χριστοδούλου, Τσαλιαγκός (63' Παπαδάκης), Λέκκας (60' Δαυίδ), Ζαμπαράς, Καφετζής, Σπυρόπουλος.
Λόγω της γενικής απαγόρευσης της ΕΠΣΑ για απαγόρευση λήψης φωτο και βίντεο από τους αγώνες της, δεν αναρτούμε φωτογραφίες, ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχουμε στείλει αίτημα για να επιτραπεί στο Blog ανάρτηση φωτο για μη επαγγελματική-εμπορευματική χρήση. Επίσης υπενθυμίζουμε το αίτημα της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για ανεμπόδιστη πρόσβαση (χωρίς καταβολή αντιτίμου) και λήψη φωτογραφιών, τόσο από επαγγελματίες, όσο και από ερασιτέχνες-ιδιώτες, (οι τελευταίοι για μη εμπορευματική χρήση).