Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Συνέντευξη Τύπου για τους μετανάστες

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
www.antiracismfascism.org
Αθήνα, 26-01-2011
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΕΜΠΤΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 12 το μεσημέρι
 Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 27 Γενάρη στα Προπύλαια στις 12 το μεσημέρι.
 Συναυλία συμπαράστασης “1 Μήνας Απεργία Πείνας”, Παρασκευή 28 Γενάρη 7μμ, στα Προπύλαια. Τραγουδούν και παίζουν μουσική οι Σπύρος Γραμμένος, Νικολέτα Αναστασίου και οι African Drums.
Απάντηση στις απειλές κατάλυσης του Πανεπιστημιακού Ασύλου από τα ΜΑΤ, ένα μήνα μετά την έναρξη απεργίας πείνας από τους Αφγανούς Πολιτικούς Πρόσφυγες των Προπυλαίων, θα δώσουν αύριο Πέμπτη 27/01/2011 στα Προπύλαια οι Επιτροπές των Αφγανών, Ιρανών και Παλαιστίνιων Πολιτικών Προσφύγων, φοιτητές από την Νομική και το Πολυτεχνείο, συνδικαλιστές από διάφορους χώρους μαζί με την Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών, την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και την Ένωση Μεταναστών Εργατών.
Στην συνέντευξη θα μιλήσουν εκτός των Πολιτικών Προσφύγων, ο ηθοποιός Μηνάς Χατζησάββας, ο σκηνοθέτης Γιώργος Κόρρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και Συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Πέτρος Κωνσταντίνου. Επίσης θα παρευρεθούν φοιτητές από τους φοιτητικούς συλλόγους της Νομικής και του Πολυτεχνείου, πανεπιστημιακά ιδρύματα που έχουν ανοίξει τις πύλες τους στους μετανάστες, καθώς και συνδικαλιστές από διάφορους χώρους που στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των μεταναστών.
-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ
-ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
-ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ