Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η Περιφέρεια κάνει το μπαμπούλα στην Κερατέα

Δελτίο Τύπου στο οποίο «βγαίνουν λάδι» οι κυβερνητικές αποφάσεις για την Κερατέα, καθώς και τα όσα απίστευτα έχουν διαπράξει οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή (στις φωτο ένα από τα σπασμένα αυτοκίνητα, μετά από σχετική επιδρομή των αστυνομικών δυνάμεων), εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής. Το παραθέτουμε αυτούσιο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα , 7/1/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Καταδίκη των επεισοδίων στην Κερατέα
Οι αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης, ως διακριτής εξουσίας, επιβάλλεται να γίνονται σεβαστές από όλους. Όπως το ελληνικό Δημόσιο και η ελληνική Κυβέρνηση σέβονται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, έτσι οι παράγοντες, οι τοπικοί φορείς και οι πολίτες πρέπει να σέβονται τη λειτουργία της και τις αποφάσεις της.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τα θλιβερά βίαια επεισόδια των προηγούμενων ημερών, τις πυρπολήσεις και τις καταστροφές οχημάτων και του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, όπως επίσης τα βίαια επεισόδια τα οποία προηγήθηκαν της αναβληθείσας εκδίκασης της έφεσης του Δημοσίου κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου σχετικά με την κατασκευή Χ.Υ.Τ.Υ. στην περιοχή της Κερατέας. Είναι εμφανές ότι κάποιοι με όχημα τη βία επέβαλαν την αναβολή της εκδίκασης της έφεσης.
Από εδώ και στο εξής καθιστούμε υπεύθυνους για ότι θα συμβεί τους υποκινητές και ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων. Οι υπεύθυνοι των επεισοδίων και της μόνιμης πρόκλησης έντασης και βίας στην Κερατέα θα τιμωρηθούν όσο ψηλά και αν βρίσκονται.
Για ενημέρωση από την περιοχή (και όχι κυβερνητική προπαγάνδα, όπως κάνει η Περιφέρεια) δείτε το: http://antixyta.blogspot.com