Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Σε επίσχεση εργασίας κατέφυγαν οι εργαζόμενοι τεχνικοί του «OVER FM»


 Διανύουμε ήδη την δεύτερη εβδομάδα απ’ όταν οι τεχνικοί του ραδιοσταθμού «OVER FM» κατέφυγαν στο μέτρο της επίσχεσης εργασίας λόγω της πολύμηνης καθυστέρησης της καταβολής μισθοδοσίας τους από την Διοίκηση της εταιρείας-φορέα του προαναφερόμενου ραδιοσταθμού.

Ο Διευθυντής και μέτοχος του ραδιοσταθμού, κύριος Χελάκης, κρατά ομήρους τους τεχνικούς χωρίς να πληρώνει τα δεδουλευμένα. Για περισσότερο από έναν χρόνο δίνει διαρκώς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις μεταθέτοντας συνεχώς τις μισθολογικές καταβολές αδιακρίτως προς όλους τους εργαζόμενους του «OVER FM».

Αναμένουμε τον κύριο Χελάκη, σαν νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, στην επικείμενη εργατική διαφορά στην οικεία Επιθεώρηση Εργασίας με τους εργαζόμενους τεχνικούς, στις 18/10/2022, να παρουσιάσει ένα οριστικό σχέδιο αποπληρωμής το οποίο και θα τηρήσει.

Καλούμε τον κύριο Χελάκη να αποπληρώσει τους εργαζόμενους και να σταματήσει κάθε παράνομη προσπάθεια εξαναγκασμού του προσωπικού του ραδιοσταθμού σε παραίτηση, ενώ του διαμηνύουμε ότι ακόμα και αν η επιχείρησή του μετατραπεί σε καθαρά διαδικτυακή, οι υποχρεώσεις του προς τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν να υφίστανται.

Η Ένωσή μας στηρίζει ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι οι ίδιοι δεν πρόκειται να γίνουν «μπαλάκι» στα χέρια κανενός.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο