Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Aλληλεγγύη από το ΕΚΑ στο Δημήτρη Καμαρινόπουλο


Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταδικάζει τη δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης με οποιονδήποτε τρόπο και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο δικαστικό αγώνα του συναδέλφου και πρώην προέδρου της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Δημήτρη Καμαρινόπουλου.


 Ο συνάδελφος Καμαρινόπουλος καλείται να παραστεί στο Η΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 8 Ιανουαρίου 2016, ως κατηγορούμενος για «δυσφήμιση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» σχετικά με τις ανακοινώσεις της Ενώσεως για τον ραδιοσταθμό Flash 96 το 2011.

Τότε, ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Proton Bank, κατέστρεψε τον ιστορικό ραδιοσταθμό με σωρεία απολύσεων. Μάλιστα, είναι φυγόδικος, κατηγορούμενος για βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Την ίδια στιγμή που δικάζονται εργαζόμενοι για τη συνδικαλιστική τους δράση, οι εργοδότες τους λοιδορούν με απλήρωτα δεδουλευμένα κλπ. Μάλιστα η διοίκηση του ραδιοσταθμού οφείλει ποσό άνω των 100.000 ευρώ από απλήρωτα δεδουλευμένα και αποζημιώσεις στον «κατηγορούμενο».

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας θα βρίσκεται στο πλευρό του πρώην προέδρου της ΕΤΕΡ, των υπολοίπων εργαζομένων του Flash 96 και όλων των διωκόμενων συνδικαλιστών που αγωνίζονται για τη διασφάλιση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, στις 9 π.μ.,στο Η΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.