Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Πρόταση για λήψη απόφασης συμμετοχής – στήριξης συγκέντρωσης

Προς το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ                    21/10/2019

Πρόταση για λήψη απόφασης συμμετοχής – στήριξης συγκέντρωσης

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στη φάση των απολογιών των ηγετικών στελεχών τη Χρυσής Αυγής, βρίσκεται η σχετική δίκη και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της, προβλέπεται η απολογία του ηγετικού της στελέχους Ν. Μιχαλολιάκου στις 31/10/2019.

Συγκυριακά η απολογία του Ν. Μιχαλολιάκου συμπίπτει με την περίοδο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου που σηματοδότησε την είσοδο της χώρας μας στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και των δεινών που υπέστη από αυτούς που έχει σαν «πρότυπα» η Χρυσή Αυγή. 

Επίσης συμπίπτει με την περίοδο υποχώρησης των ναζιστικών στρατευμάτων από τη χώρα μας, που φρόντισαν υποχωρώντας να διαπράξουν νέο κύκλο εγκλημάτων με εκτελέσεις, πυρπολήσεις,κλπ

Είναι αυτοί που ο φυρερίσκος της Χ.Α. θεωρεί εμπνευστές του και τον εαυτό του και τους ομοίους του «σπορά των ηττημένων».

Υπάρχουν βεβαίως άλλοι δύο λόγοι που πρέπει να συνεκτιμηθούν.

Από τη μία οι γενικοί πολιτικοί λόγοι που επιβάλλουν σε μόνιμη βάση ανοιχτό μέτωπο με τέτοιου είδους «θεωρίες» και εγκληματικές πρακτικές και από την άλλη οι ειδικοί λόγοι των επιθέσεων και απειλών που έχουν δεχθεί συνάδελφοί μας από τη συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση κατά τη διάρκεια της άσκησης των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Συνεπώς και πέρα από τα καθήκοντα που αντιστοιχούν στην επαγγελματική μας ιδιότητα (καταγραφή, δημοσιοποίηση, κλπ) θεωρώ χρήσιμη τη λήψη απόφασης που θα καλεί όποιους συναδέλφους το επιθυμούν να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν μαζικοί φορείς (υπό συνεχή διεύρυνση η λίστα των σχετικών αποφάσεων – καλεσμάτων) την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 8.30πμ.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας

Νάσος Μπράτσος μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ