Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Σέντρα (εκδοτική) και αναμονή της έναρξης εκδηλώσεων

Έγιναν και οι τελευταίες προετοιμασίες πριν την έναρξη της σελιδοποίησης για το νέο βιβλίο αθλητικού-κοινωνικού-πολιτικού-ιστορικού περιεχόμενου. Ακολούθως θα γίνουν οι πρόχειρες εκτυπώσεις, το ξαναδιάβασμα για τυχόν νέες διορθώσεις 2-3-4 φορές και μετά η επιλογή εξωφύλλου και η δρομολόγηση προς το τυπογραφείο.

Mεσοπόλεμος, κατοχή, χούντα, μεταπολίτευση, μέσα από στοιχεία και κυρίως συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές μέσα κι έξω από τις γραμμές των γηπέδων, μετά από έρευνα τεσσάρων χρόνων (από το 2015 που κυκλοφόρησε το βιβλίο "Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα" και μετά). Ήταν το "κλειδί" που μας άνοιξε τις δυνατότητες να κάνουμε περισσότερα βήματα και βαθύτερη και πιο εμπεριστατωμένη έρευνα και να συναντήσουμε "παιχταράδες" των αθλητικών και κοινωνικών αγώνων.

"Σαλπάρουμε" ξανά με τις εκδόσεις ΝΟΤΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ και το Παρασκευοσαββατοκύριακο που έρχεται στήνουμε την πρώτη μορφή του βιβλίου. Και αυτή τη φορά θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και ενίσχυση κοινωνικών σκoπών από τα έσοδα του βιβλίου.

Περισσότερα θα πούμε το Νοέμβριο, όταν τα υλικά φύγουν για το τυπογραφείο και οριστεί η κεντρική εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης.