Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

"Κούρσεψαν" την Ερέτρια οι "πειρατίνες" του Διαγόρα (0-1)



Σε ένα παιχνίδι στιγμιότυπα του οποίου μεταδόθηκαν από την ΕΡΑ Σπορ, ο Διαγόρας Ικαρίας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, πήρε μεγάλο διπλό από τις Απολλωνίδες Ερέτριας. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο 52' η Αληθινή Κουτσού με σουτ κατά τη διάρκεια εφόρμησής της στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων από δεξιά.


Στο 89' σε σουτ της Παπαϊωάννου η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι των Απολλωνίδων και έτσι δεν διπλασιάστηκε το σκορ. Η νίκη πανηγυρίστηκε από τους αρκετούς εκδρομείς φίλους και φίλες του Διαγόρα.

Συνθέσεις 

Απολλωνίδες Ερέτριας: Χατζηστάμου, Μπερέτη Μ., Κατσή, Τσιφλάκου, Σταματάκου, Τσαραντάνη, Σταμογιάννη (52'Χαϊνά), Καράγκου (72' Μπερέτη Α.), Παππά, Τασούλα, Κουμπιά, Μπερέτη Α. Eπίσης στην αποστολή συμμετείχαν Γκαλιμάνα, Κολοβού, Μπασούκου.

Διαγόρας Ικαρίας: Πούλη, Καστανιά, Καρίμαλη Ι., Κουτσού Π., Μαλλέ, Καλλιμούκου (62' Πορή), Κουτσού Α., Καρούτσου, Παπαϊωάννου, Κατέχη Β. (72' Κράτσα), Κατέχη Κ.. Επίσης στην αποστολή συμμετείχαν, Γενούζου, Καρίμαλη Ε., Τσιμπίδη, Τσαντίρη.








PRE GAME SHOW  

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, Ικαριακή Ραδιοφωνία και ΕΡΑ Σπορ έκαναν "ζέσταμα" και ανέλυσαν ποδοσφαιρικά θέματα στην παραλία της Ερέτριας.














 ...και μία τορπίλη (!!!!) από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στους βοηθητικούς χώρους του γηπέδου...