Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Προσφυγικό: Ακούμε, βλέπουμε, συμμετέχουμε...

Aκούστε: Το Σάββατο 5/11/2016 στις 5μμ στο Α΄ Πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας 105,8 FM στην Αθήνα και στην επαρχία από τις τοπικές ΕΡΑ αλλά και διαδικτυακά από το www.ert.gr, την εκπομπή της Βικτωρίας Καβουριάρη "Τοπία Ανθρώπων", με περιεχόμενο συνέντευξη του Νάσου Μπράτσου για το θέμα της προσφυγιάς των Ικαριωτών.

Παρακολουθείστε: Στα πλαίσια υλοποίησης των αποφάσεων του Σύλλογου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας & Φούρνων, το Σάββατο 5/11/2016 και ώρα 19:00 στο δημαρχείο στον Εύδηλο Ικαρίας (Κατσούλειο), θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ "No Passport " της Νίνας Γεωργιάδου. Το ντοκιμαντέρ έχει θέμα το προσφυγικό. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Πάρτε μέρος: Σην εκδήλωση- συζήτηση στις "7 Στροφές" στην πλατεία Ευγένειας στο Κερατσίνι, το Σάββατο 5/11 στις 8μμ, όπου θα γίνει και δειγματοληπτική προβολή αποσπασμάτων από το ντοκιμαντέρ του www.ert.gr

Δείτε: Τη Δευτέρα 7/11/2016 στην ΕΡΤ1, από τις 4μμ στην εκπομπή «Στάση ΕΡΤ», των Ανδρέα Ροδίτη – Σόνιας Φίλη, τη συνέντευξη της Φίλιας Ξυλά – Παττακού, που έγραψε σχετικό βιβλίο το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.