Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Διαγόρας Ικαρίας- ΑΟ Ωρεών Ευβοίας: 0-0

 ...αναδημοσίευση από samossport.blogspot.gr...

 Ποδόσφαιρο Πρωτάθλημα γυναικών: Γ΄ εθνική κατηγορία, 4ος όμιλος 1η αγωνιστική

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο Στάδιο Καρλοβάσου ο Διαγόρας Ραχών Ικαρίας με τον Ωρεών ΑΟ Ευβοίας , στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της γ΄ εθνικής γυναικών.

Καλύτερα τα κορίτσια του Διαγόρα είχαν τον έλεγχο καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ αν και είχαν τις ευκαιρίες, ενώ η ομάδα της Ευβοίας απείλησε ελάχιστα και πρόσεχε την άμυνά της έτσι κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.


Διαιτητές Σφέτσιας, Λέκας, Καζόγλου

Συνθέσεις
ΑΣ Διαγορας : Πούλη, Καστανιά, Καρίμαλη, Κουτσού Α-Γ, Τσαντίρη , Χαϊντούλη, Κουτσού Αλ., Ξενάκη, Καρούτσου, Κατέχη Ε, Κατέχη Κ.

Ωρεών ΑΟ. Ευαγγελόπουλου, Λαζάρου , Σταμούλου, Καπελάρη , Latifi, Κυπρισλίδη, Σταθάρα, Ρίγκου, Χριστοφορίδου, Παπαδόπουλου, Δημητρόπουλου.


σημείωση του blog: η επόμενη αγωνιστική οδηγεί το Διαγόρα στην Ερέτρια όπου θα αντιμετωπίσει τις Απολλωνίδες, την Κυριακή 4/12 στις 3μμ, εκτός αν μέσα στη βδομάδα υπάρξει τροποποίηση ώρας ή μέρας για συγκοινωνιακούς λόγους. Ενημέρωση στο www.epo.gr στο πεδίο "Διοργανώσεις". Για άλλη μία χρονιά η έλλειψη αδειοδοτημένου γηπέδου με χόρτο στην Ικαρία οδηγεί τα εντός έδρας του Διαγόρα στο Καρλόβασι της Σάμου.