Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Θα δούμε και κατάληψη σε γήπεδα, για το δικαίωμα στον αθλητισμό?

Το ζησαμε και αυτό, εκτός από καταλήψεις και συγκεντρώσεις - διαδηλώσεις σχεδόν σε κάθε εργασιακό κλάδο που τον διαλύει η τρόικα και οι εγχώριοι εκφραστές της, διεκδικούμε άλλο ένα αυτονόητο, όπως το δικαίωμα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό για τις τοπικές κοινωνίες. Αναδημοσιεύουμε από το samossport.blogspot.gr την είδηση, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο blog έχει αναρτήσει και τις ανακοινώσεις των τοπικών σωματείων, για όποιον θέλει να μελετήσει το θέμα πιο αναλυτικά, ενώ το ζήτημα αυτό έχει φτάσει στη Βουλή από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ. Δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα, καθώς και σε άλλες ΕΠΣ αντιμετωπίζουν τα ίδια.



 ΕΠΣ Σάμου: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 16/09/2013 στις 18:00 στην πλατεία Πυθαγόρα
 
Μετά την σημερινή  συγκέντρωση των σωματείων  της ΕΠΣ Σάμου   αποφάσισαν ομόφωνα   τη Δευτέρα 16/092013 στις 18:00 μισή ώρα πριν την έναρξη του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου (που θα συζητήσει και την μη αδειοδότηση των γηπέδων)  να καλέσουν  όλους  όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και όχι μόνο   (αθλητές , γονείς , παράγοντες  κλπ) να πάνε στην πλατεία Πυθαγόρα για να διεκδικήσουν  αυτό που τους ανήκει κατάλληλα  γήπεδα και δικαίωμα στην άθληση.




Δείτε το ίδιο πρόβλημα και σε άλλες ΕΠΣ στις ακόλουθες διευθύνσεις

 http://www.soccerplus.gr/article/40341-ypo-paraitisi-ds-tis-eps-ksanthis


http://www.thrakisports.gr/component/k2/4403-oi-diaitites-pou-oristikan-stin-premiera-eps-ksanthis-an-kai-i-agonistiki-paramenei-ston-aera.html

http://kozani.topikasport.gr/

http://thivaspor1.blogspot.gr/

http://www.calciobambini.gr/2011/09/blog-post_5542.html

http://aridaianews.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8969.html