Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Εθνικός Αστέρας - Νέα Ιωνία: 0-25ος όμιλος Γ΄ Εθνική

Εθνικός Αστέρας - Νέα Ιωνία 0-2
Κισσαμικός - Δόξα Βύρωνα 1-1
Ατρόμητος Πειραιά - Ιωνικός 1-3
Τράχωνες - Γιούχτας 0-0
Ρούβας - Πανελευσινιακός 0-0
Ολυμπιακός Λαυρίου - Ατσαλένιος 1-2
Πέυκη - Μύκονος 1-1
Ρεπό: Προοδευτική

2η αγωνιστική

Προοδευτική – Εθνικός Αστέρας
Νέα Ιωνία – Κισσαμικός
Δόξα Βύρωνα – Τράχωνες
Ιωνικός – Ρούβας
Γιούχτας – Ολυμπιακός Λαυρίου
Πανελευσινιακός – Μύκονος
Ατσαλένιος – Πεύκη
Ρεπό: Ατρόμητος Πειραιά

Σχόλια
1)οι φωτο είναι από τον αγώνα Εθνικός Αστέρας - Νέα Ιωνία: 0-2 (38΄ Όγκμπουε, 76΄ Σπαγής).

2) Η εικόνα του Εθν. Αστέρα και του δημ.γηπέδου Καισαριανής, σε σύγκριση με άλλα χρόνια που ο Αστέρας πρωταγωνιστούσε και τον παρακολουθούσαμε, προξενεί θλίψη, γι αυτό και ο κόσμος της περιοχής δεν πηγαίνει μαζικά να τον υποστηρίξει, όπως παλιά. Τα λέμε έχοντας ζήσει το ξερό γήπεδο της Νήαρ Ήστ με την υδροφόρα να το βρέχει, όταν αγωνίζονταν Ρασιδάκης και Μαστρογιάννης, αλλά και τα χρόνια των Γιακόβλεβιτς, Κοντόπουλου, Φρόντζου, Μεσολόγγη, Ζαχαρόπουλου, Γκόλε, Μποτσίβαλη, Κουσάνα, Φερεκίδη, Ζουντί, Τζιμπούρ, Ντεμπά, Τριανταφύλλου, κλπ


3)Αλαλούμ με τα εισιτήρια, που αρχικά κόβονταν κανονικά και μετά όπως δήλωσε κάποιος που έκλεισε την πόρτα !! "ήρθε κάποιος από την ΕΠΟ και πήρε το μπλοκ από τα εκδοτήρια" (άγνωστο γιατί), οπότε ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για όσους πήγαν κοντά στην ώρα έναρξης και τελικά έμειναν απέξω, ενώ για όσους πήγαν λίγο πιο νωρίς δεν υπήρξε θέμα !!
Μας το μετέφερε φίλος που με το ζόρι κατάφερε να περάσει χωρίς εισιτήριο, αφού τα είχαν πάρει. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά και κάτι σημαίνει για τα οργανωτικά του Αστέρα.